3 tendinte pe care trebuie sa le incerci in aceasta toamna

Atunci cand va actualizati dulapul pentru un nou sezon, exista intotdeauna o tentatie de a juca in siguranta. S-ar putea sa gravitati spre culori neutre, astfel incat sa puteti obtine cele mai multe tinute din piesele noi pe care le cumparati, dar toamna este momentul perfect pentru a regandi definitia neutrului.

Culorile si modelele cele mai populare din acest an, inclusiv verde militar si imprimeuri florale inchise, sunt surprinzator de versatile. In plus, puteti gasi o multime de piese noi de la branduri precum Topshop, H&M, Zara. Cu alte cuvinte? “Neutru” nu mai inseamna doar negru, alb, crem si carbune.

Verde, leopard, dungi – acestea sunt neutrele din toamna 2017. Marile case de moda au pus un mare accent pe stilul de strada in ultimele sezoane, optand pentru combinatii atractive de dungi si buline polka, imprimeuri florale si printuri de animale.

Pentru o abordare versatila a tendintei pantalonilor in decursul sezonului, va recomandam sa mergeti pe verde. In toamna 2017, verde militar este un neutru. Aceasta nuanta poate fi combinata cu alte culori stralucitoare: roz, albastru stralucitor si rosu.

Imprimeuri florale inchise: Topurile fara umeri si volanele sunt la moda si in acest sezon. In aceasta toamna, schimbati camasile si rochiile cu dungi albastre si rosii pentru flori inspirate de preerie, cu un fundal intunecat, precum cel al lui Zara. Ele arata grozav cu blugi sau cu nuante indraznete.

Roz milenial: Rozul milenial este mai mult decat o tendinta, este un fenomen. Daca l-ati infiltrat in garderoba de vara, transformati-l intr-un neutru pentru toamna, asociandu-l cu mai multe culori traditionale de toamna, cum ar fi galbenele, oxblood si, evident, verde militar.

Imprimeuri leopard: Ca bulinele sau dungile, imprimeul leopard este unul dintre cele mai simple imprimeuri de amestecat si de potrivit. Culorile sale sunt atenuate si arata bine cu balerini. Ofera cu adevarat un stil eclectic. Și ce daca dulapul dvs. e plin de imprimeu leopard negru pe negru? Incercati un imprimeu mai colorat, cum ar fi un top roz milenial – doua neutre noi indraznete.