Extensiile din par natural, secretul unui look in trend

Dupa ce femeile din intreaga lume s-au delectat cu bobul, apoi a venit in centrul atentiei parul lung si des. Dintr-odata, nu a mai fost cool sa ne tundem parul, ci am fost incurajate sa il afisam in toata splendoarea sa.

Dar o podoaba capilara nu creste peste noapte, asa ca suntem nevoite sa apelam la tot felul de trucuri care sa ne asigure parul de zeita la care visam acum. Extensiile de par sunt solutia preferata de femeile de pretutindeni. Specialistii recomanda ca, pentru cele mai bune rezultate, acestea sa fie montate de catre profesionisti. Daca esti in pana de idei, te asteptam la 1 Dream Beauty Studio  pentru a-ti oferi parul lung si bogat la moda acum.

De ce sa apelezi la noi? Mai jos iti oferim cele mai bune motive!

Extensiile noastre sunt concepute din par natural. Avand aceeasi consistenta cu parul tau, extensiile naturale asigura un rezultat final uniform, perfect, despre care nimeni nu isi va da seama ca nu ti-a fost oferit de Mama Natura. E solutia perfecta si daca vrei sa castigi rapid centimetri in lungime, dar si daca te-ai confruntat dintotdeauna cu problema lipsei de volum si a unui par rar.

La 1 Dream Beauty Studio lucram cu mai multe tipuri de extensii de par, in functie de dorintele si nevoile tale. Poti alege extensii de tip tape-on, extrem de usor de aplicat cu ajutorul unui sistem de benzi adezive, invizibil, ce pot fi refolosite. Extensiile micro sau nano-ring, care se fixeaza cu ajutorul unui mic inel metalic, de unde le provine si numele, reprezinta una dintre cele mai recente inovatii de pe piata de profil. Toate aceste tipuri de extensii prezinta avantajul de a putea fi repozitionate si refolosite, in functie de ritmul de crestere al parului.

Desigur, poti opta si pentru extensiile cu keratina, mai ales daca nu iti doresti sa le pastrezi pentru multa vreme, ci doar intentionezi sa experimentezi cu look-ul tau. Spre deosebire de variantele de mai sus, extensiile cu keratina se schimba la fiecare retus.

Iti punem la dispozitie doar extensii de par de cea mai buna calitate. La 1 Dream Beauty Studio lucram numai cu branduri cu renume in domeniu, precum Balmain si Hair Talk, in cazul extensiilor de par. Confectionate manual, fir cu fir, acestea asigura un look natural si se uniformizeaza perfect cu parul tau. Nimeni nu va sti sa faca diferenta!

Oferim intreaga gama de servicii. Nu ne ocupam doar cu montarea extensiilor, ci si cu coafarea, retusarea si indepartarea lor. Nu mai trebuie sa iti faci nicio grija, ci doar sa te lasi pe mana noastra! De asemenea, iti punem la dispozitie si servicii de vopsit al extensiilor, pentru ca parul tau sa aiba exact aceeasi culoare, de la radacina pana la varfuri.

Daca te-am convins sa apelezi la serviciile noastre, programeaza-te la numarul de telefon 0728 580 314. Iti suntem mereu aproape pentru a-ti transforma toate visele in realitate si iti promitem ca ne vei parasi salonul cu un par lung, bogat si mai frumos ca niciodata. Te asteptam sa ne treci pragu!