Diferite tipuri de lenjerie pentru fiecare tip de corp

Lenjerie! Sună cunoscut? Este unul dintre acele cuvinte pe care le auzi adesea și despre care crezi că știi totul, dar nu ești sigur. Care sunt diferitele tipuri de lenjerie? Ce lenjerie se potriveste fiecarui tip de corp? Dacă știți răspunsurile la aceste întrebări, felicitări! Ești un cunoscător al lenjeriei. Dar dacă nu, atunci iată tot ce trebuie să știi despre lenjerie.

Ce este lenjeria?

Lenjeria de corp este elementul dvs. de bază, dar lenjeria este ca un fel de răsfăț, mai ales atunci cad vorbim de Sutiene Dantela. Este o indulgență pe care o merită fiecare fată – singură sau nu! Ați fi surprinsa să știți ce poate face o piesă vestimentară minusculă, feminina si sexi, având în vedere că nici măcar nu este văzută (cu excepția partenerului dvs., poate). Te face să te simți bine, fericita și încrezătoare. La începutul secolului al XIX-lea, țesăturile delicate de dantelă, șifon, rayon, volane, si pene au început să câștige popularitate. Lenjeria a fost doar un simbol de statut, inițial. Apoi, femeile au început să poarte lenjerie cat mai eleganta pentru evenimente importante, cum ar fi nunți și aniversări. Deși lenjeria deține încă un loc special în inimile unora, este, de asemenea, o necesitate și o investiție.

Cum să alegeți lenjeria potrivita pentru tipul de corp dintr-un magazin online:

1. Lenjerie pentru tipul de corp de clepsidră

Dacă aveți un corp in forma de clepsidra, purtați lenjerie care adauga si mai multa feminitate. Cu umeri și șolduri de aceeași lățime și o talie subțire, orice stă bine pe acest tip de corp. Cu toate acestea, centurile pentru jartiere și corsetele sunt alegeri de top pentru acest tip de corp. Puteți alege, de asemenea, o pereche de chiloti cu talie inalta sau un tanga cu sutien din dantelă.

2. Lenjerie pentru tipul corpului triunghiular

Șoldurile mari sunt la moda acum, iar tipul de corp triunghiular se caracterizează exact prin asta. Șoldurile tale sunt mai late decât umerii când ai un corp triunghiular. Ideea este să-ți faci corpul să pară mai echilibrat și proporțional. Un neglijeu care este stramt la sâni, dar curge în jurul șoldurilor este o opțiune excelentă. O bustiera este, de asemenea, o opțiune excelentă pentru a atrage atenția asupra sânilor. Puteți încerca, de asemenea, un set cu un sutien și chiloți cu volane sau un sutien bandeau care vă nivelează umerii și șoldurile.

3. Lenjerie pentru corp dreptunghiular

Dacă aveți o figură atletică fără curbe definite, atunci aveți un corp dreptunghiular. Aveți nevoie de ceva care sa subtieze talia, iar corsetele sunt cea mai bună opțiune pentru asta. Acestea adaugă curbe și arată senzual. Dacă aveți un trunchi lung, o jartieră va arăta grozav. De asemenea, îți poți accentua sânii purtand sutiene push-up.

4. Lenjerie pentru tipul corpului cu triunghi inversat

Umerii largi definesc acest tip de corp, iar ceea ce decideți să prezentați este o preferință personală. La un astfel de corp, este important sa alegeti chiloti cu talie inalta si un sutien cu bretele late sau diverse accesorii. Tinand cont de aceste sfaturi, cu siguranta vei stii ce lenjerie ti se potriveste cel mai bine si te face sa te simti feminina si foarte atragatoare.