Totul despre virtuale pe Favbet

Sunteţi în căutarea de o casa pariu unde să depuneţi pariuri rapide care să aducă instantaneu un câştig în cont? Înseamnă că aţi ajuns pe pagina Favbet România, cea mai bună opţiune pe care o aveţi pentru plasarea unui pariu virtual.

Totul despre virtuale pe Favbet

Nu confundaţi aceste sporturi cu cele în transmisie live, pentru că faceţi o greşeală fundamentală. Sporturile virtuale disponibile pe Favbet online sunt exact ceea ce se deduce din denumirea lor, programe de calculator care transpun pe ecran cele mai populare dintre sporturile existente pe planetă prin intermediul unei grafici de excepţie.

Sporturi virtuale vs. Pariuri sportive

Cea ce uneşte încă de la început cele 2 secţiuni de pariere pe Favbet România este faptul că pe ambele va trebui să mizaţi reali pentru a intra în posesia unui câştig. Şi în nici un caz dacă pariaţi pe un sport virtual nu o să încasaţi bani virtuali, ci bani cât se poate de reali.

Există însă câteva diferenţe notabile între cele 2 ramuri de pariere, diferenţe pe care le detaliem puţin mai jos:

  • Rezultatul unui pariu virtual este generat de către cipul RNG în timp ce un rezultat clasic ţine doar de prestaţia sportivilor din teren

  • Sporturile virtuale se finalizează în materie de câteva zeci de secunde în timp ce un sport real are o durată de finalizare care poate duce la câteva ore

  • În sporturile reale, pariorii se pot baza pe statistici şi grafice în timp ce un sport virtual are un singur factor câştigător, norocul

Tipuri de sporturi virtuale la Favbet

Apăsaţi meniul de Sporturi Virtuale disponibil pe Favbet online şi veţi avea instantaneu în faţă lista cu sporturile virtuale disponibile pentru pariere. Primează ca de obicei competiţiile din fotbal dar li se alătură şi ofertelede curse moto, de ogari, de cai şi chiar curse de speedway. 

Liga de fotbal

Sunt prezente în această secţiune de pe Favbet online cele mai titrate campionate europene, precum Anglia, Spania, Germania şi Italia. Şi pentru că lucrurile să fie mai uşor de urmărit sunt disponibile şi statisticile cu rezultatele pariurilor anterioare.

Şi chiar dacă aici totul se bazează pe noroc, jucătorii au la dispoziţie un istoric de rezultate care îi poate ajuta în punerea unui pronostic corect. Limitele de pariu sunt stabilite între suma de 2 şi 1500 RON, aşa că este loc aici pentru toate bugetele de jucători. Un meci durează în jurul a 80 de secunde şi presupune 4 faze de atac, câte 2 pentru fiecare echipă.

Curse de ogari

Santa Monica şi Londra sunt oraşele care găzduiesc aceste curse de ogari prin urmare va trebui să selectaţi un oraş pentru a plasa aici pariuri virtuale. Un număr de 6 ogari iau startul şi pariurile din aceste întreceri au în vedere primii 3 clasaţi. Cum o asemenea cursă are o durată de finalizare cuprinsă între 30 şi 40 ce secunde, aveţi posibilitatea ca într-o oră să participaţi la cel puţin 60 de asemenea curse.

Curse de cai

Sunt disponibile 6 curse celebre de cai, dintre care 2 sunt în Anglia, una în America, una în Australia, una în Paris şi una în Italia. Indiferent ce cursă alegeţi, întrecerea va avea în prim plan 6 cai, exact ca la cursele de ogari şi se va finaliza exact ca acolo, în materie de câteva zeci de secunde. Şi aici sumele de pariere sunt încadrate între limitele de 2 şi 1500 de RON, în timp ce suma maximă permisă la câştig e stabilităde Favbet online la 5000 de RON.

Curse de sport

Sub numele de speedway se ascunde o cursă de viteză cunoscută sub denumirea de S4 Bristol. De această dată doar 4 motociclişti de viteză se vor întrece pe un circuit de macadam, unde câştigătorul va fi desemnat după 3 tururi. Şi aici se poate paria pe câştigător, primii 2 clasaţi, par/impar sau peste/sub iar pariurile se află în plaja de 2 până la 1500 de RON. 

Curse de Motosport

M6 Southern este singura cursă disponibilă unde puteţi paria pe motociclete. Şi la fel ca la cursele de pe hipodrom şi pe pista moto puteţi paria tot pe rezultatul întrecerii dintre 6 motociclişti. Se poate paria pe par/impar, peste/sub, 1,2 în ordine, 1, 2, 3 în ordine, victorie, sau loc 1, 2, 3. Orice întrecere se finalizează în maximum 1 minut, aşa că aveţi şi aici şansa să pariaţi pe multe întreceri moto.

Există bonusuri pentru sporturi virtuale online?

Un Favbet bonus este aşteptat fără îndoială cu interes de oricare jucător al platformei. Deocamdată un asemenea tip de bonus lipseşte din oferta de promoţii Favbet online însă în mod cert acestea vor fi implementate în viitorul apropiat. Până la accesarea unui asemenea bonus puteţi intra pe pagina de sport sau de cazino unde oferta de bonusuri este una surprinzătoare.

Concluzie

Amatorii de pariuri virtuale au numai de câștigat dacă sunt clienţii Favbet România. Sunt disponibile cele mai titrate ligi de fotbal, dar şi competiţii unde ogarii şi caii sunt vedetele. Nu lipsesc cursele rapide şi nici cele de motocros, aşa că există şi aici multiple opţiuni de pariere de care jucătorii se pot bucura cât mai des.