Cum putem combina un pantalon cafeniu

Combinarea unui pantalon cafeniu este complicate, având în vedere că de multe ori nu știm că se potrivește bine cu nuanțele maro. Deși nu este o culoare foarte îndrăgită de foarte multe persoane, nuanța cafenie este una din cele mai folosite din garderoba noastră. Este o culoare sobră, casual, care, dacă este combinată cu elemente adecvate poate fi foarte chic.  

Nuanțele de maro se potrivesc cu ocru și cu alte culori relaționate cu gama lor dar, de asemenea,  putem risca și combina aceste nuanțe cu unele mai îndrăznețe. Trebuie să riscăm, pentru a câștiga.

În acest articol voi vorbi despre cum putem combina un pantalon cafeniu în mod corespunzător. În general, nuanța maro se potrivește foarte bine cu culori vii și deschise, și aceasta este principal problema care apare când combinăm această nuanță. Din garderoba noastră lipsesc des culorile deschise, deoarece avem tendința de a alege culori închise care subțiază. Culorile deschise, de asemenea, ne pot avantaja dacă știm să le combinăm.

Culorile care se combină cel mai bine cu un pantalon cafeniu sunt nuanțele de bej, crem, alb, verde mentă, salvie, albastru deschis, turcoaz, piersică, roz deschis, roșu deschis, gama de maro. Trebuie să evităm să combinăm pantalonul cu un maro mai închis ca această nuanță. Pot fi culori simple sau combinații ale acestora. Imprimeurile în culorile amintite, de asemenea, vor fi foarte potrivite pentru a da ținutei un aer nou. După cum se poate observa, combinațiile sunt variate și ne putem juca cu ele, pentru a crea diverse ținute interesante.

combinatii pantalon cafeniu

În ceea ce privește încălțămintea, este important de reținut o serie de lucruri: este mai bine să alegem culori neutre, pentru a lăsa îmbrăcămintea din partea superioară să iasă în evidență. Putem alege maro, crem sau alb. Dacă ne place riscul, putem combina pantalonul cu pantofi corai și un articol vestimentar discret în partea de sus. Pantofii trebuie să iasă în evidență.

Pantofii negri sunt alegerea cea mai potrivită, dar dacă nu avem altceva, putem alege un top cu detalii negre. De asemenea, putem alege pantofi cu negru și o altă nuanță în partea superioară. O altă culoare foarte potrivită de pantofi este auriul. Îi va da ținutei o notă sofisticată.

pantofi pantaloni cafenii

În ceea ce privește accesoriile, nu trebuie să optăm pentru argintiu fiindcă este o culoare rece ce nu se combină bine cu nuanța caldă. Dacă purtăm inele, coliere sau cercei, cea mai bună nuanța este bronz, auriu sau fildeș, fiindcă se combină mult mai bine.

Geanta trebuie combinată cu pantofii. Adică trebuie să alegem una în aceeași nuanță cu aceștia. De asemenea, putem alege culori din gama de maro. Va fi o alegere sigură. Pentru o imagine mai casual, putem opta pentru denim sau verde militar, combinând haine casual cu stiletto. Vom arăta senzațional.

geanta pantaloni cafenii

Machiajul trebuie combinat mai mult cu nuanțele hainelor din partea superioară dar, dacă nu știm ce să alegem, putem opta pentru nuanțe pământii sau aurii. Este vorba despre nuanțe care se combină perfect cu pantalonul cafeniu și care vor da armonie ținutei.

Ce nu putem combina cu pantalonul cafeniu

Topuri, cămăși sau pulovere verde închis.

Ar fi bine să nu-l combinăm cu haine complet negre.

În general, trebuie să evităm hainele mai închise decât pantalonul cafeniu.

Trebuie să evităm nuanțele strălucitoare de galben, roșu sau portocaliu.