Trucuri pentru a părea mai slabă

Fizicul atrăgător nu este o problemă de dimesiune sau de corp subțire. Rezidă într-o minte sănătoasă, încredere în sine și iubirea propriului corp. Din momentul în care se respectă aceste lucruri, restul e floare la ureche. Toți ne putem bucura de propiul corp, dacă știm cum. Important este să ne cunoaștem silueta și să știm să identificăm punctele slabe și tari. Astfel, vom ști ce trebuie să evidențiem și ce nu. Astăzi, dragă femeie, vreau să-ți dezvălui câteva trucuri pentru a părea mai slabă. Descoperă cum să te îmbraci apelând puțin la o simplă strategie. Cu ajutorul unei strategii bine pusă la punct, vei putea crea un efect optic a unei siluete mai zvelte și cu niște proporții mai armonioase. Este foarte simplu și cu rezultate extraordinare. 

Modelează-ți silueta

Primul lucru și cel mai important este să folosești lenjerie intimă de dimensiunea ta. Poți considera că este ceva evident, dar multe femei poartă sutien și chiloței de dimensiune necorespunzătoare. În general articolele de lenjerie intimă sunt prea mici. Dacă observi că lenjeria intimă stă prea strânsă, înseamnă că ai nevoie de o dimensiune diferită.

Să nu crezi că, dacă porți o mărime mai mică vei părea mai slabă, din contră, dacă folosești o mărime prea mică, te va strânge și nu te va avantaja. Un alt lucru care te va ajuta mult, este folosirea body-urilor,  corsetelor, ciorapiilor cu rol modelator. Acest tip de îmbrăcăminte distribuie curbele uniform. Silueta ta se va vedea mai armonioasă, subțire și zveltă.

Evită chiloțeii și sutienele care nu oferă susținere precum tanga și chiloții brazilieni. Dacă vrei ca lenjeria intimă să nu se observe sub o rochie strâmtă, alege un model fără cusături.

modelatoare silueta

Îmbracă-te strategic

Din nou, cel mai important, atunci când alegi îmbrăcămintea, este dimensiunea. Dacă îți este mică, te va strânge și vei părea mai mare decât ești. Dacă îți este prea mare, se va întâmpla ceva similar. Îmbrăcămintea largă îți poate ascunde defectele, dar, dacă exagerezi, vei părea mai mare.  Trebuie să alegi îmbrăcăminte cu o croială care să-ți pună în evidență silueta, fără a fi complet strâmtă. De exemplu, dacă ai talia îngustă, nu trebuie să porți bluze și tricouri largi și dreptunghiulare. Dacă sunt puțin cambrate în talie sau dacă folosești o centură, talia va părea mai definită.

Pantalonii cu talia înaltă sau evazați vor mări proporția la aproape orice tip de siluetă. Design-ul lor va alungi picioarele și vor subția silueta vizibil. Același lucru este valabil și în cazul fustelor cu talia înaltă. Acestea pot fi de tip creion sau evazate sau cu o lungime mai mult sau mai puțin până la genunchi.

În ceea ce privește culorile, culoarea neagră va fi cea mai bună prietenă a ta. Pe lângă faptul că este elegantă, culoarea neagră subțiază silueta. Și dacă te vei îmbrăca în nuanțe monocromatice va fi bine. Și dungile verticale te vor ajuta, mai ales dacă este o combinație de culori deschise și închise.

strategie vestimentara

Alege accesoriile adecvate

Părul are un rol important în cazul în care vrei să pari mai slabă. Este indicat să optezi pentru un păr mediu sau păr lung. În acest caz, fața va părea mai sveltă, iar gâtul mai lung. În plus, un păr lung este potrivește mult mai bine cu restul corpului, decât cel scurt.

În ceea ce privește pantofii, cea mai bună alegere sunt pantofii cu toc. Tocurile înalte alungesc picioarele și le subțiază. Dacă alegi pantofi de nuanța pielii, efectul va fi și mai intens, mai ales dacă porți o rochie.

alegere accesorii