Culoarea vișinie este clar una din culorile protagonist în colecțiile de îmbrăcăminte din ultimele sezoane. Cu siguranță aveți o pereche de pantaloni vișinii în șifonierul vostru. Dacă de curând v-ați cumpărat o pereche pantaloni vișinii sau vă gândiți să o faceți, și nu știți ce îi puteți combina, citiți cu atenție acest articol. Vă voi da câteva idei, care vă vor ajuta să realizați combinații interesante.

Pantaloni vișinii cu articole vestimentare albe

Deși este vorba de o clasică, adevărul e că această combinație niciodată nu dă greș. Este o opțiune sigură,  atât pentru ocaziile formale, cât și pentru cele informale. Dacă vreți o ținută frumoasă, dar comodă pentru birou, cel mai bine este să combinați niște pantaloni vișinii cu un pullover oversize alb sau, dacă din contra, vreți ceva mai atrăgător pentru seară, combinați pantalonii cu cămașă albă,haină neagră, niște pantofi cu toc frumoși. Veți arăta minunat!

pantaloni visinii+articole albe

Pantaloni vișinii cu articole vestimentare gri

Culorile neutre se potrivesc perfect cu culoarea vișinie. O combinație încântătoare este dintre o pereche de pantaloni vișinii și articole vestimentare gri, care să nu fie foarte închise. Puteți combina pantalonii vișinii cu un pulover oversize sau o haină gri, după cum vedeți în imagine. Dacă vreți să dați ținutei o notă mai izbitoare, completați-vă ținuta cu niște balerini sau cu o geantă animal print.

pantaloni visinii+articole gri

Pantaloni vișinii cu articole vestimentare albastre

Dacă sunteți pasionate de modă și vă place să urmați ultimele tendințe, această combinație este ideală pentru voi. Procedați precum Olivia Palermo. Combinați pantalonii vișinii cu o haină scurtă dreaptă albastră și o geantă mare, de asemenea, vișinie. Dacă vi se pare o opțiune prea riscantă, de asemenea, puteți combina pantalonii cu un blazer bleumarin și niște botine negre cu toc. Vă veți crea o ținută mai sofisticată.

pantaloni visinii+articole albastre

Pantaloni vișinii cu articole vestimentare din denim

Denimul continua să se impună în forță în colecțiile de îmbrăcăminte, fie jachete, cămași sau veste. Aceste articole se combină perfect cu pantalonii vișinii. Puteți să vă creați ținute casual foarte frumoase, commode, pentru a vă putea desfășura activitățile cotidiene obișnuite.

pantaloni visinii+articole denim

Pantaloni vișinii cu articole vestimentare negre

La fel ca și alb, negru este o altă opțiune clasică potrivită pentru combinarea cu pantaloni vișinii. După cum bine știți, negru se combină cu orice. Dacă nu vreți ca ținuta să fie prea simplă sau plictisitoare, este indicat să îi dați o pată de culoare cu o jachetă sau o haină animal print, de exemplu. Puteți alege și articole vestimentare negre puțin strălucitoare, cu ținte, mărgele, etc.

pantaloni visinii+articole negre
Pantaloni vișinii cu articole vestimentare bej sau nude

Pentru o ținută dulce sau romantic, combinația vișiniu-nude este ideală. În plus, articolele vestimentare în nuanțe bej sau nude vă vor scoate în evidență și mai mult pantalonii vișinii. Pentru a da o notă chic vestimentației, vă recomand să includeți un accesoriu auriu, precum o centură sau niște brățări.

După cum puteți observa, cu ajutorul unor pantaloni vișinii se pot face combinații foarte interesante. Așadar, nu ezitați să vă achiziționați o astfel de pereche de pantaloni. Spor la combinații cât mai chic!

 

pantaloni visinii+articole bej