Hainele croșetate – la modă în primăvara-vara

În lunile iulie și august un procent mare al planetei se află în cel mai tare sezon al anului; probabil, pentru unii, un sezon nu foarte plăcut pentru temperaturile ridicate atinse în ultimii ani, dar avem, de asemenea, cealaltă parte, vara este sinonimă cu relaxare și distracție.

În fiecare an, vom vedea pe parcursul fiecărui sezon, cum unele tendințe devin distinctive și, probabil, una dintre aceste tendințe de vară legendare sunt elementele croșetate.

chiiuste

Ei bine, acest material clasic este din nou la modă, cu toate că din vara anului trecut deja pozitionam hainele cu detalii croșetate și costume de baie în această tehnică. Pentru această vară, tendințele reafirmă întoarcerea elementelor tricotate.

Unii designeri și branduri care au arătat în propunerile lor articole de îmbrăcăminte făcute în țesătura tradițională sunt: Philosophy Di Lorenzo Serafini, Tommy Hilfiger, Gucci, Acne Studios, Oscar de la Renta, Dolce & Gabbana, printre alții.

endinte tricor

Cu toate că reinventarea acestor articole de îmbrăcăminte denotă o înclinație clară spre moda hippie-chic și boho-chic, care s-a impus cu o mare forță în timpul anilor ’60 și ’70, de asemenea, este necesar să se sublinieze delicatețe și munca pe care o astfel de haină o transportă.

În ceea ce privește culorile, există o propunere mai extinsă în mod vizibil, pentru că, deși aceste tipuri de articole de îmbrăcăminte au fost, de obicei, realizate în culori prime, propunerile pentru sezonul de primăvară-vară, aduc cu ele culori cum ar fi roșu, albastru, negru, verde, printre altele.