Espadrile la modă

În timpul sezonului de vară, sau când suntem în vacanță în orașe și locuri fierbinți, primul lucru pe care îl vrem e să ne simțim confortabil, pentru că dorim cu nerăbdare să ne relaxăm și să ne distrăm.

Poate că un motiv pentru care sărbătorim existența espadrilelor este că ele sunt la modă în acest sezon, și din acest motiv, ele sunt purtate atât de bărbați cât și de femei; este încălțămintea preferată pentru acest sezon.

espadrile la moda espadrile

Saint Laurent, DelPozo, Marc Jacobs, Dolce & Gabbana, Lanvin, Oscar de la Renta, Jimmy Choo, sunt printre firmele care au folosit espadrile în cadrul propunerilor prezentate pentru primăvara / vara, fiecare reinterpretând această încălțăminte clasică și tradițională în stilul său, păstrând unul dintre principalele sale caracteristici ca sunt unice – iuta și fibra.

espadrile-hvds espadrilela moda

Propunerile și modele din gama din acest sezon sunt diverse, de la imprimeuri florale clasice și dungi, care sunt reînnoite în fiecare an, prin intermediul unor propuneri care combină pantofi de sport cu tălpi manuale, ajungând la mai multe stiluri alternative și îndrăznețe. Prin urmare, nu există nici o scuză pentru a nu include în garderoba noastră espadrile frumoase și confortabile.