Cum te poți îmbrăca sexy

Sunt momente în care ne simțim mai frumoase, mai atrăgătoare și ne dorim să trasmitem acest lucru și celorlalți. Există femei însă, care trec linia subțire care separa sexy de vulgar. În acest articol vreau să vă dezvălui cheile necesare pentru a evidenția și potența partea atrăgătoare într-o manieră subtilă și elegantă. Vreți să aflați mai multe? Citi cu atenție acest articol, pentru a putea să vă puneți în evidență feminitatea și punctele forte. 

A fi sexy nu este sinonim cu a purta decolteuri mari sau fuste mini, exagerat de scurte, strâmte…mai ales de zi cu zi sau la locul de muncă. A fi atrăgătoare, feminină și senzuală înseamnă mai mult decât o fustă mini, o bluză și un pantalon. A fi sexy este o chestiune de atitudine. Poți fi sexy cu orice tip de corp, trebuie descoperite acele elemente care îți potențează feminitatea.

atitudine sexy

Știți care este culoarea cea mai sexy? Este vorba de culoarea dragostei, de cea a pasiunii. Este vorba despre roșu, o culoare izbitoare care atrage toată atenția. Este dovedit faptul că mulți bărbați sunt atrași de femeile ce se îmbracă în roșu. Așa că, a fi sexy purtând roșu este simplu.

Puteți purta o rochie scurtă, niște pantofi, o cămașă sau o haină roșie. Pentru cele mai puțin îndrăznețe puteți da o tentă roșie ținutelor cu o ojă roșie sau cu accesorii roșii (pantoi, genți, bijuterii…).

rochie rosie sexy

O altă culoare prin intermediul căreia vă puteți potența partea cea mai sexy este argintiul, mai ales dacă mergeți la o petrecere seara. Argintiul poate fi o culoare elegantă, senzuală și sexy, care va potența silueta și o va scoate în evidență. Rochia va atrage singură atenția. Va trebui combinată cu accesorii de culoare neutră.

Pentru a fi sexy nu trebuie să uitați să vă subțiați silueta. Pantofii cu toc sunt o bună opțiune. Aceștia sunt sexy, vă fac să păreți mai înalte, atrag privirile asupra voastră. Dacă nu vă plac tocurile, optați pentru platforme. Pot fi combinate cu fuste mini sau pantaloni scurți vara.

pantofi toc sexy

Vorbind de pantaloni scurți, trebuie să știți că sunt un articol vestimentar foarte feminin. Se pot combina în diverse forme pentru a scoate în evidență partea cea mai senzuală și feminină, deoarece lasă la vedere mare parte a picioarelor. Se pot combina cu cămăși și pantofi cu toc.

Decolteurile au și ele legătură cu latura sexy. Trebuie avut grijă cu ele, pentru a nu deveni vulgare. Decolteul trebuie folosit ca armă a senzualității. Puteți opta pentru decolteuri amețitoare, dacă le compesați cu articole vestimentare lungi (fuste lungi, pantaloni..). Ar fi greșit să combinați un decolteu mare cu pantaloni scurți sau fustă mini. Același lucru e valabil și cu machiajul. Trebuie să vă axați pe zona pe care vreți să o scoateți în evidență și ignorați-le pe celelalte.

decolteu sexy

Spatele este frumos și sexy! Poate fi lăsat descoperit, dacă vreți să fiți senzuale și feminine. Optați pentru rochii decoltate la spate, dar nu și în față. Nu puteți uita nici de dantelă sau transparențe. Vă veți scoate în evidență subtil partea voastră cea mai sexy. Puteți alege cămăși, fuste, pantaloni din dantelă sau transparente. Ca întotdeauna, roșu, alb și negru vor fi culorile cele mai potrivite pentru o dantelă sexy.

rochie dantela neagra