Cum să porți un top pe gât cu fustă

Un top pe gât și fusta mini este o combinație pe care orice fashionistă ar fi fericită să o poarte. Indiferent dacă stilul dvs. personal de modă este minimalist, grunge sau trendy, puteți fi sigure că această combinație poate fi purtată la orice fel de eveniment.

Un top pe gât și fusta mini poate fi, de asemenea, o combinație potrivită pe tot parcursul anului. Mai ales dacă cunoașteți piesele și hainele potrivite pentru a le purta și a le încorpora. Iată, câteva idei minunate de îmbrăcăminte pentru a purta o fustă mini care te vor încânta în mod surprinzător cu inspirații de modă și stil.

 

Creați aspectul clasic parizian, cu un top negru pe gât și o asociați cu o fustă scurtă imprimată subtil. Acest lucru funcționează foarte bine pentru cei cu coafuri boboase, deoarece părul va adăuga vibeul parizian al aspectului dvs. Păstrați și accesoriile la un nivel minim.

Puteți schimba câteva detalii minuscule la ținută, cu un top pe gât asociat cu o fustă mini scloș pentru un aspect modern si sexy.

Renunțați la îmbrăcămintea copleșitoare a îmbrăcămintei de birou pentru iarnă cu un pulover tricotat și pantaloni în loc de bluza tipică pentru birou. În plus, un pulover tricot este destul de confortabil, de asemenea.

Aveți o fustă mini pe care doriți să o purtați? Includeți-o într-o ținută monocromatică, unde se va remarca foarte bine.

Adăugați un pic de soare de vară cu un top pe gât și o fustă mini din denim. Ți-aș sugera să mergi pe culori deschise, mai ales dacă denimul tău este ușor prespălat.