Moduri de a purta espadrilele primăvara

Vremea se încălzește, primăvara este aici. Și ne apropiem de anotimpurile mai calde ale anului! Mai bine ați începe prin a pune departe hainele groase și scoate de la naftalină hainele preferate de primăvară și vară, deoarece este acel moment al anului!

Una dintre cele mai bune tendințe de pantofi de purtat pentru anotimpurile calde? Atemporale și super casual, espadrilele.

Espadrile au fost o parte constantă a listei de tendințe de primăvară și de vară în ultimii doi ani. Și prezenta în primăvara și vara acestui an nu mai este discutabilă. Dar, în acest an, se așteaptă ca espadrilele noastre preferate au deja diferite chipuri. Iată câteva sfaturi utile cu privire la modul de a purta espadrile.

Espadrile și pantaloni scurți

Nimic nu este mai casual și confortabil decât combinația de pantaloni scurți și o pereche de espadrile. Nu există ceva atât de simplu și atât de uimitor ca aceste două articole.

Espadrile și fuste

În timp ce cpmbinația de fustă și espadrile poate schimba direcția, de asemenea, această combinație spectaculoasă, de asemenea, poate adăuga un dram de feminitate ținutei. Sfat: stați departe de fustele din țesături grele, deoarece acestea nu se potrivesc bine cu espadrile.

Espadrile și rochii

Această combinație este asemănătoare cu cea de espadrile și fustă. Dar diferenta este că rochia adaugă un fler și eleganță. Mai ales atunci când purtăm o rochie simplă personalizată în orice culoare neutră sau solidă.

Espadrile și denim

Nu există nici un dubiu atunci când vine vorba de espadrile și denim. Aceste două haine sunt una dintre combinațiile cele mai potrivite din istoria modei.

În ciuda a ceea ce alții ar putea spune sau ar gândi, espadrilele sunt un tip de încălțăminte foarte versatil. Le puteți purta la un outfit drăguț și feminin, sau într-un look casual sau de afaceri.