Ce să purtăm dacă avem talia puțin definită

Nouă, femeilor, ne-ar place să avem un corp bine definit. Din păcate, nu se întâmplă acest lucru. Nu putem face multe minuni, dar trebuie să să ținem cont de câteva sfaturi dacă avem talia puțin definită. Dacă stau bine și mă gândesc, a ști cum să ne îmbrăcăm ne poate scoate din încurcături. De aceea în articolul de astăzi vreau să vă dau câteva sfaturi despre cum să ne îmbrăcăm pentru a ne defini silueta și a pune în evidență curbele.   

Cum să te îmbraci pentru definirea taliei cu rochii

Toate hainele ne pot avantaja dacă ne gândim la tipul de corp pe care îl avem. Încep cu rochiile, fiindcă ele sunt întotdeauna unele din piesele de bază pe care le purtăm în toate sezoanele cu plăcere. Știți care sunt stilurile care ne definesc talia?

Stilul culorilor block, care au fost la modă acum câteva sezoane, este una din cele mai bune opțiuni, atunci când vine vorba de alegerea rochiei. Datorită combinației de nuanțe întotdeauna vor ieși în evidență unele zone mai mult ca altele. Trebuie să căutăm o rochie care să aibă culori dispuse orizontal și unde nu există mai mult de trei nuanțe. În plus, sunt perfecte cele care au o bandă, pe post de centură, dar care să nu fie chiar în talie.

Trebuie să încercăm ca în zona taliei și a șoldurilor culorile să nu fie prea izbitoare. În plus, nu trebuie să alegem o rochie nici prea strâmtă, nici prea largă, pentru a nu avea parte de efectul contrar. Rochiile empire fac parte din  alte arme bune de seducție, mai ales dacă în partea de sus sunt colorate.

rochii talie definita

Fustele care ne avantajează

Când vorbim despre fustele care ne avantajează cel mai mult, vorbim despre acele fuste care sunt ușor evazate. În plus, în cadrul acestui stil, sunt perfecte așa numite fuste globo, deși trebuie să avem grijă de șoldurile noastre.

Dacă avem șoldurile late, trebuie să alegem fuste evazate din țesături delicate și foarte simple. În acest fel și astfel de fuste creăm un efect optic care se va axa atât pe zona șoldurilor, cât și a picioarelor. În partea superioară, putem purta un top larg precum o bluză care să dea puțin volum. Trebuie să renunțăm la top-urile foarte strâmte.

Dacă ne plac fustele creion, putem purta o astfel fustă. Dar pentru ca talia să iasă puțin în evidență și să fie definită, ar fi indicat să ne punem o centură stil brâu. Este bine să fie de culoare simplă și fără detalii mari. O punem puțin mai sus de talie pentru a defini complet corpul nostru.

fuste talie definita

Pantalonii

Și în cazul pantalonilor lăsăm talia liberă și alegwem pantaloni cu talia joasă. În sezonul cald putem purta pantaloni din materiale și țesături foarte fine. Dacă avem șoldurile late, este cel mai bine să alegem pantalonii cu croială mai clasică, cu talia puțin mai înaltă. Întotdeauna există o soluție pentru noi, după cum se poate observa.

pantaloni talie definita

Jachetele

Fără îndoială, pentru finalizarea ținutei trebuie să alegem o jachetă sau un blazer. Este o piesă foarte potrivită pentru acest sezon. Dacă vrem ca aceasta să ne avantajeze talia, trebuie să alegem întotdeauna jachetele care sunt puțin cambrate și care ajung până pe șolduri. În general, ceea ce trebuie să evităm sunt articolele vestimentare superioare sau inferioare prea strâmte deoarece în loc să acopere, vor scoate și mai mult în evidență problema pe care vrem să o rezolvăm. Datorită acestor trucuri putem să-i spunem adio taliei puțin definite.

jachete talie definita