Cum combinăm o cămașă cu dungi

Dungile sunt la modă în acest an. Dungi le vom observa pe fuste, pe pantaloni și cămăși. Acest imprimeu nu este întotdeauna ușor de combinat, de aceea în acest articol  vă voi vorbi despre cum combinăm o cămașă cu dungi. Cu ajutorul unei cămăși cu dungi ne putem crea un stil actual, sofisticat și foarte feminin. 

Cămașă cu dungi+ fuste mini colorate

O idee perfectă de combinare a unei cămăși cu dungi este cu o fustă mini în culori vii, mai ales, dacă dungile cămășii sunt negre și albe. Oopțiune foarte potrivită este cu o fustă mini roșie fiindcă va da ținutei o notă sexy și foarte feminină.

Dacă vrem să purtăm o astfel de ținută seară, este indicat să alegem niște piese vestimentare care să dea o notă elegantă acestei combinații. De exemplu, putem alege, un bolero negru, o geantă de mână sau niște pantofi cu toc subțire. Vom fi atrăgătoare!

camasa dungi+fuste mini

Cămașă cu dungi+ pantaloni skinny negri

O altă combinație foarte interesantă este cea dintre o cămașă cu dungi și pantaloni skinny negri. Această ținută va da o notă glam și sofisticată imaginii noastre. Este ideală atât pentru zi, cât și pentru seară. Putem purta cămașă atât pe dinăuntru pantalonilor, cât și pe afară. Rezultatul va fi unul elegant.

camasa dungi+pantaloni negri

Cămașă cu dungi+ pantaloni skinny roșii

Roșu este o culoare feminină și foarte sexy care, uneori, este dificil de combinat. Totuși, dacă avem o cămașă cu dungi combinația este gata. Este o ținută perfectă și la modă. Aceasta ne evidențiază feminitatea. O ținută formată dintr-o cămașă cu dungi și o pereche de pantaloni roșii este potrivită atât pentru a merge la servici, cât și pentru a merge la o întâlnire. Sobrietatea ținutei va depnde de accesoriile cu care este combinată.

camasa dungi pantaloni rosii

Cămașă cu dungi+ pantaloni albi

O altă modalitate de combinare a unei cămăși cu dungi este cu pantaloni albi. Această combinație va da ținutei o tentă marinărească ideală pentru vară, dar și pentru iarnă. Combinarea ambelor piese vestimentare va contribui la crearea unei ținute elegante, perfecte pentru evenimente profesionale sau sofisticate.

camasa dungi+pantaloni albi

Cămașă cu dungi+ pantaloni scurți negri

Dacă ne dorim un stil urban și actual, cel mai este să combină, o cămașă cu dungi cu pantaloni scurți negri. Rezultatul va fi unul senzual, cu un aer tineresc și actual.

Iată un truc interesant. Dacă vrem să purtăm această ținută pe timpul iernii nu trebuie să optăm pentru leggings închiși, ci pentru niște ciorapi transparenți sau negri semi-transparenți care să ne țină de cald, dar care să lase la vedere picioarele. Vom fi sexy și feminine cu o astfel de ținută.

camasa dungi+pantaloni scurti

Cămașă cu dungi+ blugi

Aceasta este o combinație care nu poate da greș: o cămașă cu dungi și o pereche de blugi. Este o ținută ideală pentru servici, dar și pentru o ieșire după amiaza cu prietenele, având în vedere că blugii dau o notă informală ținutei, iar cămașa o notă sofisticată și elegantă. Dacă mergem la servici, este bine să combinăm ținuta cu o pereche de pantofi cu toc subțire, iar dacă ieșim cu prietenele putem alege o pereche de cizme sau încălțăminte cu platformă.

camasa dungi+blugi