Gingham – un alt imprimeu modern pentru aceasta vara

Am spus deja ca printre cele mai populare modele din aceasta vara se afla florile si dungile. Pe langa aceste doua imprimeuri, exista si altele. De exemplu, gingham este un alt imprimeu trendy pe care ar trebui sa il incercati sa il purtati in aceasta vara si de aceea astazi va aducem cateva combinatii de imprimeuri gingham pentru a va arata cum il puteti purta.

Acest imprimeu poate face parte din mai multe combinatii de costume diferite, fie ele casual, pentru birou sau poate chiar si pentru o noapte afara. Poate sa arate bine cu culori neutre, cum ar fi negru, alb, bleumarin sau chiar gri. Denimul poate de asemenea sa arate bine in combinatie cu gingham, asa ca asociati o camasa cu imprimeu gingham cu perechea preferata de blugi. O camasa cu imprimeu gingham poate face parte si din combinatiile de imbracaminte de birou, fie ca este purtata cu o fusta midi, fie cu niste pantaloni. Imprimeul gingham poate fi gasit pe camasi, bluze, pantaloni, fuste si rochii, astfel incat nu va dificil sa-l purtati. Alegeti o rochie cu imprimeu gingham si sigur veti face o declaratie in aceasta vara.

Aruncati o privire la colectia noastra de fotografii si obtineti inspiratia de a purta acest imprimeu la moda!

Daca sunteti fan al costumelor monocromatice, poate ar trebui sa alegeti sa purtati gingham din cap pana in picioare. Urmatorul exemplu este perfect pentru acest vara, in cazul in care alegeti sa purtati un top scurt cu imprimeu gingham cu pantaloni skinny.

Modelul gingham poate sa arate bine in combinatie cu alte imprimeuri, de exemplu cu cel floral. Deci, nu daca sunteti un fan al stilului stilului asortat, atunci nu ar trebui sa ezitati, si sa amestecati aceste doua imprimeuri si sa faceti astfel o declaratie de stil. Alb-negru sau bleumarin si alb sunt cele mai comune combinatii de culori pentru acest model, dar se pot gasi si in alte nuante, cum ar fi, de exemplu, combinatii de rosu si alb.