Pilote de pat din puf de gasca online

Cand va ganditi la un mediu de somn cu adevarat luxos, ce va vine in minte? Daca spuneti “o pilota pufoasa”, nu e surprinzator. Puful este un produs bun, natural si cel mai bun izolant oferit de natura.

Ce e puful? Puful este un strat de pene fine care creste sub penele de exterior ale unei pasari. Puful, folosit in produse comerciale (lenjerie de pat, imbracaminte etc., pilote de pat din puf de gasca) poate proveni de la gaste sau rate si poate fi alb sau amestecat cu pene.

Moi, confortabile si luxoase, acestea sunt cuvintele care descriu aceste pilote de pat din puf de gasca, care transforma patul intr-un nor pufos.

De sute de ani, oamenii s-au bazat pe caldura si confortul pufului. Incepand cu secolul al XIV-lea, europenii si-au pastrat saltelele cu pene si puf, iar in cele din urma am inceput sa le foloseasca si deasupra. Durabil si consistent, puful a fost transferat de-a lungul generatiilor, iar cea mai inalta calitate de pilote de pat din puf de gasca astazi ar trebui sa faca acelasi lucru.

Cel mai important lucru pe care trebuie sa-l luati in considerare atunci cand cumparati pilote de pat din puf de gasca este puterea de umplere. Cu cat este mai mare puterea de umplere , cu atat este mai buna pilota.

Puterile de umplere mai mari (in jurul valorii de 700) inseamna o patura mai calduroasa. Acest lucru se datoreaza faptului ca puful are o putere de izolare mai mare. Pe scurt, daca sunteti in cautare de pilote de pat din puf de gasca de cea mai buna calitate, tineti cont de puterea de umplere.

Veți avea nevoie, de asemenea, să vă gândiți la climatul dvs. și la modul în care vă place să dormiți. Cele mai multe pilote de pat din puf de gasca vin în versiuni pentru toate sezoanele. Diferența aici este cantitatea de umplere.