Ghid de stil: botine maro

Botinele maro au devenit un discontinuu în dulapul multor femei. Acest tip de încălțăminte, în afară de faptul că este foarte versatil, se îmbină perfect cu toate hainele. Acum, dacă nu știi cu ce haine să le porți, nu îți face griji! Am pregătit acest articol în care îți prezentăm câteva idei pentru a combina cu succes botinele maro.

Cu toții avem alte blugi în dulap și, în afară de faptul că sunt un articol de îmbrăcăminte foarte versatil, ar trebui să știți că arată foarte bine cu o pereche de botine maro, fie joase sau cu toc înalt. Cu aceste două piese, puteți crea un aspect casual pentru viața de zi cu zi, dar, de asemenea, un pic mai elegant, dar simplu, în același timp.

botine la moda

 

O modalitate sigură și precisă de a combina botinele maro este cu articole de îmbrăcăminte care fac parte din aceeași gamă de culori, de exemplu, articole de îmbrăcăminte de o nuanță diferită a pantofului maro, fie mai închise sau mai deschise. În mod ideal, este nevoie de numai una sau două piese în diferite nuanțe de maro.

Lasă deoparte gândul că fustele și pantalonii scurți se potrivesc numai cu cizme înalte! Botinele maro se potrivesc bine cu aproape orice culoare, așa că alege fusta care îți place, fie monocromă, cu imprimeuri, carouri, dungi, etc.

Pentru o pată de culoare, optează pentru rochii simple, în culori cum ar fi alb sau negru. Trebuie doar să găsești rochia potrivită pentru a o combina foarte elegant, cu botine casual în stil militar sau cowboy, etc. Dacă urmezi această premisă, cu siguranță nu vei da greș.

În ultimele sezoane am văzut că verde militar este foarte la modă, și, dacă ai o pereche de botine maro, este momentul perfect de a profita de această nuanță. Obține un aspect militar autentic prin combinarea unui hanorac sau sacou în kaki verde, cu blugi, fie lung sau scurt, și un tricou sau cămașă albă.