Ce modele de fuste se poarta

fuste femei 2018

Pentru sezonul rece, au reaparut cateva tendinte foarte vizibile in ceea ce priveste fustele, de exemplu, fuste midi (mai jos de genunchi), fuste cu pliuri (unde pliul nu este calcat, dar tesatura curge formand un val) sau fuste plisate (care au pliurile calcate), printre multe alte tendinte.

Mai jos, va vom arata toate modelele de fuste la moda.

Fuste plisate

Fustele plisate au fost vazute pe podiumuri si folosite de celebritati. Acest tip de fuste sunt foarte feminine si se potrivesc de obicei tuturor femeilor, deoarece sunt fuste foarte feminine si elegante.

Pentru ca o tinuta sa fie reusita, detaliile sunt foarte importante. Textura, croiala, miscarea imbracamintei etc. Designerii au optat, de asemenea, pentru fuste midi sau lungi cu pliuri. Aceasta tendinta de fuste este inspirata de doua tendinte diferite care fac o afirmatie de moda excelenta.

Fuste maxi

Fustele maxi in tesaturi vaporoase sunt unele dintre cele mai trendy pentru sezonul urmator.

Fuste lungi sau fuste maxi in tesaturi subtiri si lucioase sunt una dintre cele mai proeminente tendinte de iarna, o propunere cu adevarat dinamica, demna atat de sezonul de iarna cat si de sezonul de vara, deoarece ne ofera prospetime in miscare.

Fuste mini

Fustele mini sunt foarte sexy, decorate cu volane sau pliuri – o alta propunere pe care trebuie sa o includeti in garderoba.

Fuste creion

Pentru ocazii mai formale, care necesita o sofisticare de 100%, fustele care se potrivesc cel mai bine sunt fara indoiala asa-numitele “fuste creion”, astfel incat sunt reinventate in diferite moduri, cu volane, din dantela si chiar si cu straturi diferite.

Fuste cu volane

Fustele cu volane, sunt unele dintre cele mai versatile pe care le prezinta sezonul rece, deoarece arata radical diferite in functie de modul in care sunt combinate.

Fuste de tul

Tulul, este o noutate care castiga tot mai multa popularitate, astfel incat da viata unei multitudini de articole de imbracaminte, in cadrul carora, desigur, fustele joaca un rol principal. Acest tip de fuste de tul sunt foarte eterice.

Fuste asimetrice

Fustele asimetrice sunt altele dintre modelele care care isi vor extinde numarul mare de fani in acest sezon.

Fuste peste pantaloni

Acest stil este unul dintre cele mai de succes din acest sezon, deoarece colectiile celor mai de succes designeri si case de moda au facut aceasta tendinta si mai populara in acest sezon.

Fuste lungi

Moda se schimba in fiecare sezon, atat in ​​culori, cat si in modele si forme de imbracaminte. In colectiile de iarna ale unora dintre celor mai de succes designeri, am putut vedea o piesa populara: fusta lunga.