Machiaj ochi verzi

Atunci când îți alegi machiajul potrivit, trebuie să ții cont de foarte multe lucruri: tendințele în modă, preferințele personale, dar cel mai important dintre toate – trăsăturile feței și culoarea pielii, dar și a ochilor.

Așadar, atunci când îți alegi machiajul potrivit pentru ochi, extrem de important este să alegi machiajul în funcție de culoarea acestora. Pentru a te ajuta să fii întotdeauna frumoasă și să te pui în valoare, îți vom prezenta astăzi sfaturi și trucuri pentru a te machia, dacă ești posesoarea unor ochi verzi.

MACHIAJ OCHI VERZI

Ochii verzi sunt unii dintre cei mai frumoși – cu siguranță sunt cei mai rari – ochi din lume, dar să găsești machiaj potrivit pentru ochii verzi nu este o treabă ușoară. Există o grămadă de sfaturi contradictorii când vine vorba de cum să-ți machiezi ochii verzi, dar doamnelor, am vorbit atât cu specialiștii în beauty, cât și cu femei posesoare de ochi verzi și experte în beauty, pentru a-ți oferi o listă cu sfaturi de cum să te machiezi dacă ai ochii verzi, sfaturi care vor da rezultate, cu siguranță. Eu însămi am ochii verzi, așa că am încercat pe propria piele fiecare truc de make-up pentru ochii verzi de mai jos. Așadar, sunteți gata să vă puneți în evidență frumusețea ochilor verzi?

MACHIAJ OCHI VERZI – TRUCUL 1: Alege un ton cald de maro deschis – bronze

Dacă ai ochii verzi, culorile calde ți se potrivesc de minune, când vine vorba de make-up! Orice maro, auriu, bronze vine excelent! Însă trebuie să spun că acel maro deschis – bronze – este machiajul ideal pentru ochii verzi! Acest truc de make-up pentru ochii verzi chiar funcționează foarte bine și îți va pune de minune în evidență verdele ochilor tăi. Credeți-mă, doamnelor, toată lumea vă va admira ochii. Și știu că sunteți conștiente că aveți ochii minunați, dar dacă vă machiați cu această nuanță, chiar și dumneavoastră veți fi impresionată cât de bine vi se va potrivi și cât de mult vă va pune în valoare. Și dacă noi nu am reușit să vă convingem doar din vorbe, atunci Scarlet Johansson vă va convinge practic, deoarece ea are ochii verzi și a folosit acest ton de bronze pentru a se machia. Și cu siguranță această actriță este superbă întotdeauna, probabil că și atunci când se trezește dimineața, însă folosind acest machiaj pentru ochi verzi a reușit să-și pună și mai mult în evidență frumusețea ochilor și să radieze pur și simplu!
MACHIAJ OCHI VERZI

MACHIAJ OCHI VERZI, TRUCUL 2: Nuanțele de cupru, perfecte pentru ochii verzi

La fel ca și în cazul machiajului bronze, acest truc de make-up pentru ochii verzi vine bine doar atunci când folosești nuanțe calde. Nuanțele de cupru vin perfect pentru orice nuanță a ochilor verzi. Această nuanță de machiaj îi scoate cu adevărat în evidență și îi face să arate perfect, chiar mai frumoși decât sunt în realitate! Pentru ochii mei, prefer să mai adaug și un strat de sclipici pentru acest machiaj. În acest caz, culoarea ochilor verzi va fi și mai profundă, se va vedea și mai frumos.

Dacă nu știți exact cum ați putea să vă machiați dacă aveți ochii verzi și vreți să respectați sfaturile de mai sus, avem un exemplu pentru tine care vă arată exact cum puteți folosi nuanțele de cupru, sclipiciului, tușul de ochi și rimelul, totul pentru a vă pune în evidență frumoșii ochi verzi:

cum sa te machiezi daca ai ochii verzi

MACHIAJ OCHI VERZI, TRUCUL 3: Joacă-te cu toate nuanțele de mov

Machiajul mov și ochii verzi merg de minune împreună, asta și pentru că movul și verdele sunt două culori care se potrivesc foarte bine. Doamnelor, dacă sunteți în căutarea machiajului potrivit pentru ochii verzi, atunci alegeți movul! Jucați-vă atât cu diferite nuanțe de fard de ochi mov, dar și cu un creion de ochi mov. Veți fi impresionată de rezultate. Alegeți machiajul care vi se potrivește cel mai bine vouă, pentru că pentru ochii verzi se potrivesc atât nuanțele de mov închis, cât și mov deschis – lila. Nu uita că în acest an în mare vogă este și rujul mov, așa că dacă ești persoană curajoasă și nu ți-e frică să-l încerci, acest ruj poate vezi de minune cu un machiaj mov deschis pentru ochii verzi! Este bine să folosești acest tip de ruj la o ieșire de seară, cu prietenii. Ziua mergi pe nuanțe mai deschise, de exemplu un ruj roz.
Pentru că nu vrem să vă prezentăm niciun truc de make-up fără să vi-l și arătăm, uite cât de bine pune machiajul mov în evidență frumoșii ochi verzi:

machiaj mov pentru ochii verzi

Un joc de culori mov deschis și mov mai închis, un ruj roz perfect, obraji dați cu un ruj bronze și cat eyes. Dacă ne întrebăm care este rețeta secretă pentru a scoate în evidență frumusețea ochilor verzi și care este machiajul potrivit pentru ochii verzi, cred că am descoperit-o în poza de mai sus, nu-i așa?

MACHIAJ OCHI VERZI – TRUCUL 4: FĂRĂ ARGINTIU

Dacă până acum v-am spus care sunt nuanțele care se potrivesc cel mai bine pentru a machia ochii verzi și care sunt cele care-i scot cel mai bine în evidență, ei bine a sosit momentul să vă spunem și care este nuanța care nu se potrivește cu machiajul ochilor verzi. Există o singură culoare care nu se potrivește atât de bine cu ochii verzi și aceea este argintiu. Nu vorbesc despre bijuterii, bineînțeles, însă fardurile de ochi argintii și gri nu merge bine cu ochii verzi, creând un oarecare conflict. Poate pentru că ochilor verzi li se potrivesc mai bine nuanțele calde, iar argintiul este o nuanță rece de machiaj.

MACHIAJ OCHI VERZI, TRUCUL 5: Renunță la creionul de ochi negru, din când în când

Nu spune nimeni că trebuie să renunți de tot la creionul de ochi negru. După cum am văzut și în pozele de mai jos, acest creion de ochi flatează foarte bine ochii verzi. Însă există și alt mov de a îți pune ochii verzi în evidență, fără să fii nevoit să folosești creionul de ochi negru. Poți, de altfel, să folosești fard de ochi negru sau maro închis, așa cum veți putea vedea și în poza de mai jos. De exemplu, un creion de ochi violet se potrivește mult mai bine decât un creion de ochi negru. Un creion de ochi violet îți va face cu adevărat ochii verzi să iasă în evidență, așa că dacă ai ochii verzi și nu ți-ai cumpărat încă un creion de ochi violet, atunci este momentul să faci acest lucru.
idei de machiaj ochi verzi

După cum puteți vedea și în fotografia de mai sus, în momentul în care ai ales să te machiezi cu o culoare închisă la ochi, atunci rujul pe care îl alegi trebuie să fie un ruj deschis. Altfel, vei fi prea machiată, chiar și pentru evenimentele importante care au loc seara. Acesta este un sfat de make-up pe care trebuie să-l țină minte atât femeiile care au ochii verzi, dar și albaștri sau căprui, este o regulă de bun simț.

MACHIAJ OCHI VERZI – TRUCUL 6. Nuanțe mai închise de verde

În timp ce o grămadă de trucuri și sfaturi pentru machiajul ochilor verzi spun că trebuie să eviți orice tip de verde, deoarece ochii verzi nu pot fi machiați cu un fard verde, sunt de părere că acest lucru nu este adevărat. Și bineînțeles că nu o spun numai eu, ci am discutat cu femei care au ochii verzi și sunt experte în beauty și obișnuiesc să se machieze cu această nuanță, dar și cu specialiști în beauty care ne-au spus că această regulă nu se aplică întotdeauna și în niciun caz pentru toate nuanțele de verde. Așadar, dacă ai ochii verzi mai deschiși la culoare, poți să te machiezi cu un fard de ochi verde închis. Se va vedea foarte bine. Poți folosi, tot dacă ai ochii verzi mai deschiși la culoare, un creion de ochi verde închis este de asemenea minunat. Și astfel ai încă o alternativă la creionul de ochi negru, dacă vrei să scapi de el din când în când, așa cum te-am sfătuit la punctul trecut. Poți să folosești și un fard pentru ochi care are ca nuanță un verde mai deschis decât culoarea ochilor tăi, și acesta este un truc pentru machierea ochilor verzi care dă rezultate bune, punându-ți ochii în evidență. Poți folosi chiar și un machiaj format din două părți – un verde foarte închis și unul deschis. Trebuie însă să ții cont de o anumită regulă atunci când ai ochii verzi și deci să te machiezi tot cu verde: niciodată nu alege un fard de ochi de un verde identic sau asemănător cu al ochilor tăi. Aceasta este greșeala pe care multe femei cu ochi verzi o fac. Atâta timp cât alegi un fard de ochi mai deschis sau mai închis ca verdele ochilor tăi, atunci ești “in the safe zone”.

MACHIAJ OCHI VERZI – TRUCUL 7: Folosește un blush de culoarea piersicii

Un alt truc de make-up pentru ochii verzi este să folosești un blush de culoarea piersicii sau un blush crem. Fie că alegi să folosești un blush cremos, fie că alegi să folosești un blush tip pudră, trebuie să spun că blushurile piersică și cremoase îți vor face ochii verzi să iasă in evidență! În plus, acest blush îți va da o alură tinerească, veselă.
idei de make up ochii verzi

MACHIAJ OCHI VERZI – TRUCUL 8: Nuanțe de roșu în machiajul tăuPersoanele care au ochii verzi ar trebui să folosească, în general, culori bazate pe roșu, nu culori bazate pe albastru. Culorile bazate pe roșu îți scot în evidență frumusețea ochilor tăi. Asta pentru că, așa cum știți, roșu și verde sunt culori complementare, care se potrivesc de minune și se scot foarte bine în evidență una pe cealaltă.
MACHIAJ ROSU OCHI VERZIMACHIAJ OCHI VERZI, TRUCUL 9 – Nu te sfii și folosește mascara din abundențăFetelor cu ochii verzi, nu vă fie frică să folosiți mascara din abundență! Ochii verzi sunt atât de rari și atât de frumoși, încât vei dori ca ei să fie observați. Ar trebui să te dai cu o mascara pentru alungire pentru a atrage și mai mult atenția către minunații tăi ochi.

Dacă vrei să ai niște gene perfecte, ar trebui, în primul rând, să folosești și un ondulator de gene. După ce ţi-ai ondulat genele, aplică un strat subţire de pudră înainte să aplici rimelul. Această pudră va acționa ca o bază pentru rimelul care va urma a fi aplicat. Un alt sfat de care trebuie să ții cont atunci când te vei da cu rimel este să aplici două straturi de mascara atât de genele de sus, cât şi pe genele de jos. Însă trucul pentru machiaj este următorul: aşteapă între trei şi cinci minute între cele două straturi de rimel pe care le obţii. Aşa vei obţine gene cu mai mult volum. Însă ai grijă! Dacă aştepţi mai mult, genele tale se vor lipi una de alta. În plus, un alt sfat de care trebuie să ții cont este acela că, atunci când te dai cu rimel, nu fă mişcări doar de sus în jos, de la baza până la capătul genelor. Fă şi mişcări dreapta, strânga, pentru a fi sigură cu fiecare geană este acoperită cu rimel.

Mascara maro arată extrem de bine dacă este folosită de femeile cu ochii verzi. Este simplă, însă cu siguranță va face o diferență considerabilă și îți va pune în evidență frumoșii ochi verzi.

MACHIAJ OCHI VERZI, TRUCUL 9 – ROZ!

Într-un final, doamnelor, ultimul sfat de make-up pentru ochii verzi este să folosiți când puteți și cât de mult puteți culoarea roz! Fie că este vorba de creion de ochi sau de fard de ochi, introdu aceste culori într-un fel în machiajul tău și o să vezi cât de bine se va potrivi cu ochii tăi verzi.

machiaj roz ochi verzi
Așa că, doamnelor, sunt multe trucuri de machiaj pentru ochii verzi
pe care le puteți folosi. Într-adevăr, acești ochi sunt superbi și naturali, însă dacă îi ajuți să iasă în evidență prin intermediul machiajului, vei fi minunată! Și suntem convinse că-ți dorești asta și că ne vei asculta sfaturi și vei urma multe dintre trucurile pe care ți le-am propus în lista de mai sus.