Tendinţe machiaj

Tendinţe machiaj – Deşi susţinem naturaleţea şi suntem convinse că fiecare dintre voi sunteţi superbe chiar şi fără machiaj, ştim că nu aţi putea renunţa niciodată la el! Şi pe bună dreptate, deoarece machiajul este făcut pentru a-ţi acoperi defectele şi pentru a-ţi pune în evidenţă calităţile. Şi orice femeie ar trebui să ştie câteva trucuri de machiaj care să o ajute să-şi scoată în evidenţă cele mai frumoase trăsături.

Când vine vorba de machiaj, trebuie să ştii atât care este machiajul care te avantajează, dar şi care sunt tendinţele în materie de machiaj într-un anumit an. Pentru că nu există tendinţe doar în ceea ce priveşte moda, ci şi în ceea ce priveşte make-up-ul. Bineînţeles, când te machiaj sau când îţi alegi machiajul din magazin, important este să alegi şi să foloseşti ce machiaj ţi se potriveşte ţie cel mai bine – dacă este şi în tendinţe machiaj, este perfect. Însă dacă foloseşti un machiaj în tendinţe doar pentru că se poartă, dar ţie nu ţi se potriveşti, faci o mare greşeală. Mai degrabă ai folosi un machiaj care s-a purtat în sezoanele trecute, dar care ţi se potriveşte şi care reuşeşte să te pună în valoare, nu să-ţi creeze până şi defecte pe care nu le ai.

De aceea, în acest articol vă vom prezenta atât tendinţe machiaj, dar şi câteva trucuri de machiaj încât să reuşiţi să păreţi ca scoase din cutie de fiecare dată când ieşiţi cu prietenii în oraş. Dacă ştiţi cum să vă machiaj şi cunoaşteţi şi trendurile în materie de modă, cu siguranţă veţi fi considerată fashionista grupului şi lumea va începe să vă ceară sfaturi în materie de beauty şi fashion. Şi voi le veţi şti atât de bine, încât nu veţi avea nicio problemă în a răspunde la întrebările care vi se vor pune.

TENDINŢE MACHIAJ

Tendinţe machiaj: Toate nuanţele de roşu…

Se poartă rujul roşu, de fapt, totul se învărte în jurul acestei nuanţe de ruj. Din fericire pentru voi, nu există doar o singură nuanţă de roşu care este la modă. De la roşu aprins la nuanţe corai, la roşu închis sau roşu portocaliu, orice este la modă, orice se poartă! Alege nuanţa care se potriveşte cel mai bine nuanţei pielii tale şi stilului tău persoanal. Experimentează cu diferite nuanţe, de la cele mate până la cele cu sclipici. Acest trend în make-up există de câteva sezoane şi nu pare că ar ieşi din modă prea curând, aşa că sunt nenumărate posibilităţi de a folosi rujul roşu (pentru zile negre) atât în acest sezon, cât şi în cele ce urmează. Trebuie să ştiţi că rujul roşu se potriveşte perfect atât blondelor, cât şi brunetelor. Este un ruj sexy, care arată că femeia care-l poartă este o femeie curajoasă, încrezătoare în propriile forţe, căreia nu îi este frică să încerce şi să experimenteze, având curajul să poarte chiar şi cele mai neobişnuite nuanţe. Uneori, cred că tocurile şi rujul roşu sunt cu adevărat cele mai importante arme – dintre cele superficiale – ale unei femei. Trebuie să profiţi din plin de ele.

tendinte machiaj

Tendinţe machiaj – Ochii de pisică: sexy şi extrem de interesanţi

Se poartă şi în acest sezon ochii de pisică, acei cat eyes, cum se spune în engleză. Dacă aveţi o două mâini stângi – cum obişnuiesc să spun deseori despre mine, deoarece nu reuşesc să trag o linie perfect dreaptă NICIODATĂ, dar NICIODATĂ, acum este momentul să experimentăm, să încercăm, să mai încercăm o dată, până ne iese. Deoarece ochii de pisică sunt un must have şi vor rămâne unul mult timp de acum înainte. În plus, acest timp de machiaj îţi va scoate foarte bine în evidenţă frumuseţea ochilor. Mai ales ochii verzi sau albaştri sunt extrem de bine scoşi în evidenţă atunci când foloseşti pentru ochi machiajul cat eyes. Mai mult decât atât, ţin să-ţi subliniez faptul că machiajul ochi de pisică şi rujul roşu se potrivesc de minune! Ba chiar un machiaj format dintr-un ruj roşu, cat eyes este unul perfect! Simplu, sexy şi dramatic în acelaşi timp. Dacă-ţi pui şi o rochie neagră sau roşie pe tine, atunci vei fi cu adevărat WOW!

Însă în acest sezon trebuie să reinventezi puţin clasicul machiaj cat eyes. Pentru că acest machiaj se poartă de foarte mult timp, este firesc că trebuie să vii cu îmbunătăţiri, din când în când. Şi să-l faci mai interesant. Ei bine, în acest sezon se poartă originalitatea, se poartă un machiaj de tip cat eyes jucăuş, pe care poţi să-l adaptezi aşa cum îţi doreşti tu. De exemplu, poţi încerca să obţii o privire şi mai dramatică dacă vei face codiţa de la ochi mai lungă, chiar să ajungă până la sfârşit sprâncenelor. Bineînţeles, acesta este un machiaj de seară, dar nu pentru o ţinută elegantă, de exemplu ar putea mergi în club, deoarece ţinuta pe care trebuie să o porţi atunci când te machiezi astfel trebuie să fie extravagantă aşa cum, de altfel, este şi acest tip de machiaj. Oricum, cat eyes în sine este un machiaj dramtic, însă nivelul de dramatism va creşte considerabil dacă vei folosi un astfel de machiaj. Poţi folosi în loc de un eyeliner negru un eyeliner colorat.

Astfel vei obţine un machiaj mult mai copilăros, dar original, inedit. O ţinută extrem de colorată s-ar potrivi de minune cu un astfel de machiaj, pentru o ieşire în oraş cu prietenii tăi. Poţi încerca şi un cat eyes folosind o formă pătrată, ba chiar şi un cat eyes în care foloseşti o linie dublă. Totul este permis şi cu cât eşti mai inventiv, cu atât mai bine.

idei de machiaj

Tendinţe machiaj: Sprâncene…. puternice

O altă tendinţă în materie de machiaj importantă, de care trebuie să ţii cont în acest sezon, este că se poartă spâncenele groase, care ies în evidenţă. De exemple, acele sprâncene subţiri cât o linie trasă cu creionul sunt cu adevărat de domeniul trecutului. Sau perioada când femeile se pensau compet şi avea sprâncene doar trase cu creionul… o perioadă de mult timp apusă şi foarte bine că este aşa, deoarece era groznic. Nu era nimic natural. Şi în acest an şi în anii care vor urma tot ce este natural, ce se apropie mai mult de natural se poartă, în timp ce tot ce este artificial este depăşit. Aşadar, se poartă sprâncenele “sănătoase”, îndrăzneţe, groase. Dacă nu ai de la natură astfel de sprâncene, există trucuri prin care le poţi obţine. De exemplu, poţi să-ţi vopseşti sprâncenele. Ai grijă ca nuanţa să fie cât mai naturală, cât mai apropiată de nuanţa pielii, altfel aspectul nu va fi deloc unul plăcut. Poţi să le stilizezi însă şi cu un fard potrivit pentru sprâncene, dar şi cu un creion de sprâncene. Dacă alegi să foloseşti fardul, alege o pensulă potrivită pentru sprâncene, găseşti astfel de pensule în magazine, şi ai grijă să nu te depăşeşti prea mult. Ideea e, cum am mai zis, ca totul să pară natural – ideal ar fi să nu se vadă şi să nu se observe micul tău truc, să pară că aşa sunt sprâncenele tale, dar pentru asta îţi trebuie mult talent şi o bază bună. Însă trebuie să încerci să duci totul spre naturaleţe, nu să te mânjeşti cu fard şi creion şi să-ţi faci sprâncenele cu mult mai groase decât sunt, în mod vizibil. Nimic nu va aprecia asta şi, decât să alegi această variantă, mai bine le laşi aşa cum sunt.

sprancene groase

Tendinţe machiaj – Obraji bronzaţi

Stilul sport-chic va fi la mare căutare în acest sezon şi nimic nu se potriveşte mai bine cu un outfit sport-chic decât o strălucire atletică a feţei. Creează impresia de faţă bronzată cu un blush bronze-piersică, este ideal în astfel de situaţii. Trebuie să aplici acest blush pe partea de sus a pomeţilor tăi pentru a recrea acea strălucire naturală. Efectul va fi cu adevărat unul spectaculos, vei vedea că întreaga expresie a feţei ţi se va schimba.

Tendinţe machiaj – Machiajul metalic

Orice nuanţă metalică este foarte populară şi în tendinţe şi dacă foloseşti un machiaj metalic vei în vogă în acest an, deoarece acest machiaj metalic este în tendinţe în acest an. Machiajul metalic alb şi creioanele metalice albe pot fi folosite iniţial, pentru a introduce acest look în machiajul tău de zi cu zi. Alege un produs cu o textură cremoasă pentru a crea impresia unei străluciri subţiri. Acest tip de machiaj este perfect pentru machiajele de seară sau pentru machiajele folosite la evenimente speciale. Ziua nu se recomandă acest machiaj.

machiaj metalic

Tendinţe machiaj – Smoky Eyes extrem

Cele mai multe dintre noile tendinţe de machiaj par că se în jurul creării dramei. De exemplu, în sezoanele trecut s-au purtat machiajele minimale, au reprezentat look-ul dominant. Însă pe marile podiumuri ale lumii au putut fi văzute foarte multe modele machiate astfel. Acest look este, cu siguranţă, unul care necesită foarte multă încredere şi siguranţă. Nu orice femeie are curajul să se machieze astfel, dar cele care o fac o fac cu foarte mult stil. Aşa că nu putem decât să vă sfătuim să încercaţi acest machiaj, pentru că nu aveţi ce pierde. Şi acest machiaj este un machiaj de seară. În niciun caz nu trebuie să-l folosiţi ziua deoarece este de prost gust şi deloc potrivit.

machiaj tendinte vara

Acestea sunt câteva dintre tendinţele în make-up din acest an. În ultima parte a acestui articol vă vom prezenta şi câteva trucuri de machiaj, pentru a şti cum să folosiţi tendinţele în machiaj enumerate mai sus. Suntem convinse că după ce veţi citi acest articol veţi fi experte în arta machiajului.

TRUCURI DE MAKE-UP care-ţi vor uşura viaţa

Oricine cred că a păţit să se dea cu rimel pe genele de jos şi să se murdărească de rimel, nu-i aşa? Ei bine, există o soluţie pentru a scăpa de asta: foloseşte o lingură din plastic. Vei reuşi astfel să obţii gene groase, cu mult volum, însă fără să te murdăreşte. Spread the word!

Dacă rimelul tău s-a uscat, probabil că şi tu apelezi la varianta clasică: îl agiţi sau bagi peria cât mai adânc în tub, pentru a lua tot ce a mai rămas. Ei bine, trebuie să ştii că în acest fel faci mai mult rău decât bine. Există o soluţie ideală pentru această problemă: trebuie să doar să pui una două picături pentru ochi în tubul de rimel, pentru a se înmuia. Totuşi, trebuie să ştii că rimelul trebuie schimbat o dată la trei-patru luni.

Pentru a avea buze frumoase, foloseşte o periuţă pentru copii, pentru a le exfolia. Apoi aplică o mască din ulei de cocos şi zahăr – e un exfoliant perfect pentru buze, făcut în casă.

Dacă vrei să ai ochii mai mare, tot ce trebuie este să-ţi cumperi un creion alb cu care să te dai pe partea de jos a ochilor, iar aceştia vor părea mai mari. Albul dă această impresie, dă mărire a ochilor, în timp ce creionul negru îi face să pară mai mici.

Tot pentru a avea gene mai groase, mai avem câteva sfaturi. În primul rând foloseşte un ondulator de gene. Aplică puţină pudră înainte să te dai cu rimel – poate fi pudră compactă. Dă-te cu două straturi de rimel, pentru a avea genele groase. Însă există aici un truc care îţi va plăcea şi care te va ajuta cu siguranţă. Între cele două aplică fără o pauză de câteva minute – efectul va fi garantat! ând te dai cu rimel, nu fă mişcări doar de sus în jos, de la baza până la capătul genelor. Fă şi mişcări dreapta, strânga, pentru a fi sigură cu fiecare geană este acoperită cu rimel.

Cu siguranţă mai sunt şi alte trucuri de machiaj pe care le ştiţi unele dintre voi, noi le-am expus pe cele care ne ajută pe noi. Dacă aveţi alte trucuri de machiaj, împărtăşiţi-le cu noi.

Tendinţele de machiaj se vor purta multe sezoane de acum înainte, aşa că puteţi da o raită prin magazinele de cosmetice, pentru a vă cumpăra ce vi se potriveşte şi ce vă place din lista cu tendinţe de machiaj de mai sus. Bineînţeles, puteţi să vă cumpăra şi multe alte produse de make-up pe care nu le-am enumerat, dar care vi se potrivesc.