Costume de baie

A venit vara, și-a intrat pe deplin în drepturi și sunt convinsă că majoritatea dintre voi sunteți deja cu gândul la concedii sau vacanțe, după caz! Probabil că deja v-ați luat bilete în destinațiile voastre preferate și abia așteptați să scapați de agitația cotidiană! Vă urăm încă de pe acum un concediu plăcut și vă sfătuim, însă, să aveți grijă ce vă puneți în bagajul pentru concediu! Mai exact, sperăm să nu vă lipsească elementele esențiale din bagaj.

Și pentru că majoritatea concediilor de vară sunt petrecute… la mare, vă sfătuim să vă puneți în bagaj cele mai frumoase costume de baie! Și da, am vorbit la plural pentru că nu este de ajuns un sigur costum de baie pentru un concediu. Cu siguranță veți avea nevoie de cel puțin două costume. Suntem convinse că vreți să fiți sexy și să arătați bine pe plajă, purtând costumul care vi se potrivește cel mai bine. Și nu trebuie să vă faceți griji, pentru că vom avea grijă să vă arătăm costume de baie în tendințe în această vară, dar și costume de baie potrivite pentru fiecare tip de corp. În acest mod, vă veți asigura că veți arăta minunat pe plajă, indiferent unde alegeți să mergeți, în această vară.

Pentru că bănuim că nu aveți extrem de mulți bani disponibili pe care să-i cheltuiți pe achiziționarea unui costum de baie potrivit, suntem convinse că vă doriți să vă cumpărați un costum de baie ieftin, mai ales că ați cheltuit mulți bani pe excursie, pe drum și cazare și n-ați vrea ca până și costumul de baie să vă facă o gaură în buget. Găsiți costume de baie ieftine atât online, cât și în magazinele tradiționale. Însă trebuie să vă avertizăm că dacă vă doriți să vă achiziționați un costum de baie la un preț foarte mic, cu siguranță nici calitatea nu va fi… superioară. În general, vă sfătuim să vă orientați spre costume de baie accesibile ca preț, dar care să pună mai mult accentul pe calitate și care să fie bun din punct de vedere al raportului calitate/ preț. Un alt dezavantaj al costumelor de baie online este că nu puteți să probați înainte costumul de baie, acest lucru fiind un aspect foarte important, deoarece contează dacă un costum de baie vi se potrivește formei corpului. Indiferent cât de bine arată un costum de baie, este important să vi se potrivească vouă. Poate să vă placă la nebunie un costum de baie de pe un manechin, dar să nu vă mai placă absolut deloc atunci când îl probați, deoarece nu este potrivit formei corpului vostru. Dar mai multe despre costumele de baie potrivite pentru fiecare formă a corpului veți afla mai jos, în acest articol.

MODELE DE COSTUME DE BAIE 

Dacă aveai impresia că tendințele în modă contează doar pentru hainele pe care le porți pe stradă sau la diverse evenimente, ei bine, avem vești pentru tine, acest lucru nu este adevărat. Există foarte multe tendințe și reguli de care trebuie să ții cont și când vine vorba de alegerea costumului de baie potrivit. Designerii prezintă în fiecare an, pe podiumuri, prezentări de costume de baie, punând și stabilind în linii mari principalele tendințe în ceea ce privește costumele de baie care poartă. Bineînțeles, așa cum ți-am explicat și mai sus, tu va trebui să alegi dintre costumele de baie în tendințe pe cele care-ți plac cel mai mult și pe cele care ți se potrivesc cel mai bine, cele care reușesc să-ți pună toate calitățile în evidență și să-ți ascundă defectele. Având în vedere faptul că atunci când purtăm costumele de baie ne simțim cele mai … dezbrăcate, arătându-ne o mare parte a corpului, este foarte important să ne simțim confortabil făcând acest lucru, să ne simțim bine și frumoase în costumele de baie pe care ni le alegem.

UITE CARE SUNT TENDINȚELE ÎN CEEA CE PRIVEȘTE COSTUMELE DE BAIE

Tendințele boeme, stilul consacrat deja, bohemian style, se face prezent și când vine vorba de costumele de baie, în acest an. Așa că vă sfătuim să vă alegeți un astfel de costum de baie dacă simțiți că vi se potrivește și că vă caracterizează, în general, acest stil. Uitați un model de costum de baie în acest stil Boho.

costum de baie la moda

Dacă încă nu știți foarte bine ce înseamnă acest stil de vestimentație, o să încercăm să vă explicăm în câteva cuvinte, pentru a ști ce haine să vă alegeți pentru a urma acest trend, dar și ce costum de baie vi s-ar potrivi.

Stilul Boho este un stil extrem de eclectic și este potrivit pentru persoanele foarte creative, cărora le place să se joace când vine vorba de vestimentație. De exemplu, unul dintre elementele definitorii ale acestui stil este mixarea mai multor straturi – lucru un pic cam dificil de făcut când vine vorba de costumele de baie. Apoi, stilul boho înseamnă culori cât mai naturale, apropiate de natură, dar înseamnă și franjuri – puteți vedea acest lucru și în poza de mai sus, costumul de baie prezentat este într-o culoare naturală și are franjuri, deci este un exemplu clar pentru stilul boho. Practic, stilul boho reprezintă un stil de vestimentație personalizat, creativ, în care poți face foarte multe combinații și este perfect pentru persoanele cărora nu le plac regulile, deci dacă simți că faci parte din această categorie și mereu ai vrut un stil vestimentar bazat pe propria ta imaginație, înseamnă că stilul boho ți se potrivește mănușă.

Costumele de baie alb-negru, la modă

Probabil că un costum de baie elegant ar fi de neimaginat pentru voi, dar trebuie să știți că designerii au spus că în acest an se poartă costumele de baie elegante. Însă asta nu înseamnă că se poartă costumele de baie cu bijuterii – chiar ar de prost gust și nu cred că le-am purta nici dacă ne-ar spune designerii, nu-i așa? Însă un costum de baie simplu, alb cu negru, este perfect pentru a se încadra în această categorie. Acest costum este potrivit pentru persoanele cărora le place stilul clasic, mai conservator de a îmbrăca și vor să arate această eleganță chiar și atunci când sunt pe plajă și poartă un costum de baie.

costum de baie alb negru

costume de baie in tendinte

Volănașele, în tendințe când vine vorba de moda pentru costumele de baie

Dacă aveți sau doriți să vă achiziționați costume de baie cu volănașe, veți face o alegere excelentă în această vară, deoarece volănașele sunt la modă când vine vorba de costumele de baie. Trebuie să știți că aceste volănașe sunt perfecte pentru a ascunde diverse imperfecțiuni ale corpului. Așa că dacă aveți anumite părți pe care doriți să le ascundeți atunci când purtați un costum de baie, avem un sfat pentru voi: purtați costume de baie cu volănașe, efectul va fi unul garantat. În plus, aceste costume de baie cu volănașe arată foarte bine, au un stil jucăuș, copilăros, dar în același timp romantic, așa că vor reprezenta o combinație perfectă pentru această vară. Avem un model care ne-a plăcut foarte mult în fotografia de mai jos, un costum de baie întreg cu volănașe, perfect atât pentru persoanele slabe, dar și pentru femeile mai plinuțe, care vor să ascundă anumite defecte și să-și pună calitățile în valoare:

modele costume de baie

Dacă ai un decolteu generos, acest costum de baie cu siguranță ți-l va pune în evidență! Vei arăta foarte sexy pe plajă în această vară.

Uite și un alt model care ne-a plăcut foarte mult, acesta este potrivit pentru femeile fit, care au mers mult timp la sală înainte să meargă pe plajă. În plus, este un costum de baie cu multe imprimeuri și trebuie să știți că și costumele de baie cu imprimeuri deosebite se poartă în această vară, așa că veți purta un costum de baie care va îngloba două tendințe din moda din această vară în același timp!

costum de baie la moda in vara

Costumele de baie cu tăieturi sexy, un must-have

Și în acest an se poartă costumele de baie întregi, dar, spre deosebire de anii precedenți, moda din acest an este ceva mai îndrăzneață. Așa că se poartă costumele de baie întregi cu tăieturi sexy. Acest costum vă pune foarte bine în evidență formele corpului și veți purta un costum de baie întreg, dacă acestea sunt costumele de baie pe care le preferați, însă veți aduce și acel element sexy, de îndrăzneală, numai bun pentru a fi scos la iveală într-o zi de vară.

Uitați un model deosebit, într-o culoare uni, foarte elegant și acesta:

costume de baie decupate

Uite și un costum de baie din două piese, dar tot cu acele tăieturi sexy, mai mult pentru aspectul plăcut pe care-l creează, decât pentru a avea vreo utilitate:

costum de baie din doua piese

Iarăși, acest costum de baie se potrivește de minune femeilor fit, care nu au probleme cu greutatea și care nu vor să ascundă nimic pe plajă, ba din contră, vor să iasă în evidență și să se facă remarcate cu corpul lor, pentru care au muncit din greu.

Imprimeul leopard, eternul imprimeu la modă, acum și pe costumele de baie

Imprimeul leopard este la modă de câțiva ani buni. Așa cum am stabilit, există două variante când vine vorba de acest imprimeu la modă, dar foarte contestat: ori îl iubești, ori îl urăști. Dacă faci parte din prima categorie și ești înnebunită după astfel de imprimeuri, atunci este momentul să-ți achiziționezi și un costum de baie cu acest imprimeu leopard, deoarece vei fi în tendințe în această vară și cu siguranță vei întoarce priviri pe plajă. Vei fi o adevărată fashioniste și cunoscătorii, dar nu numai, vor fi conștienți de acest lucru! Probabil că acest va fi cel mai nebunesc trend al sezonului și dacă întotdeauna ți-au plăcut provocările, înseamnă că este costumul de baie potrivit pentru tine.

costum de baie imprimeu

costum de baie imprimeu leopard

costum de baie care se poarta

Vedem mai sus un costum de baie cu imprimeu leopard care are și talia înaltă. Trebuie să știi că și costumele de baie cu talie înaltă sunt printre costumele de baie care se poartă în această vară, așa că vei face o alegere excepțională dacă vei achiziționa unul. În plus, și acest costum de baie este potrivit pentru a ascunde unele defecte – mai exact colăceii de pe abdomen. Așa că vei avea și un costum de baie care ți se va potrivi formei corpului tău, dar și un costum de baie extrem de cool, care se poartă în vara aceasta, fiind printre tendințele principale ale acestui sezon.

Nimic nu se asortează, dar totul vine de minune

Iată un adevărat motto când vine vorba de moda costumelor de baie din acest an – “Nimic nu se asortează, dar totul vine de minune”. Asta pentru că în acest an se poartă costumele de baie care nu se asortează unele cu altele. Așa că dacă ți-ai uitat sutienul de la unul dintre costumele de baie, nu trebuie să-ți faci absolut nicio problemă! Poartă-l cu slipul de la un alt costum de baie pe care ți l-ai adus cu tine. Oricum, moda este mult mai relaxată, iar asortările “la sânge” nu mai sunt de mult timp în tendințe, așa că nu văd de ce moda în materie de costume de baie nu ar fi urmat aceeași tendință. Așa că lăsați-vă mințile să zburde și faceți cele mai neobișnuite combinații care vă trec prin cap, pentru că nu aveți cum să dați greș, vă garantăm! Designerii au spus că totul este permis în acest an și dacă ei nu au dreptate, nu vedem cine altcineva ar putea să aibă.

tendinte costume de baie

Cel mai neobișnuit trend al anului: Costumul de baie cu fermoar
Probabil că dacă am face un top al celor mai neobișnuite tendințe în materie de costume de baie în acest an, cu siguranță costum de baie cu fermoar s-ar afla pe primul loc. Dar designerii au decis că acest trend este un must have, așa că dacă ne dorim să fim adevărate fashioniste, am face foarte bine să-i ascultăm și  să ne achiziționăm un costum de baie cu fermoar în vara aceasta. Am găsit un model foarte interesant, pe care chiar l-am purta la plajă și vi-l vom arăta și vouă:
costum de baie online
COSTUME DE BAIE POTRIVITE PENTRU FORMA CORPULUI – SFATURI ȘI TRUCURI
Este foarte important să purtați costume de baie potrivite pentru forma corpului vostru, așa că am făcut o listă cu sfatură pe care ar trebui să le urmați, dacă vă doriți să arătați bine pe plajă în acest an:
– Dacă ai forma corpului de pară, adică ai fundul bombat, ești lată în șolduri, dar ești mică în partea de sus a corpului, costum de baie potrivit pentru tine este unul care are un slip care-ți acoperă suficient corpului. Modelul pe care îl alegi ar trebui să fie un pic mai conservator. Dacă vrei să atragi atenția asupra unei alte părți a corpului tău, poți să-ți alegi un costum de baie cu un sutien interesant. Însă în niciun caz nu cade în capcana să-ți cumperi un costum de baie cu fustă sau cu pantaloni scurți, crezând că astfel îți vei acoperi defectele. Acest costum de baie nu va face decât să atragă atenția asupra acelei părți a corpului tău pe care încerci să o ascunzi.
– Dacă ai sânii mari, poartă un sutien cu burete, care să-ți asigure suport, dar nu purta un costum de baie cu push-up. 
– Dacă ai sânii mici, poartă sutiene cu volănașe, în formă de triunghi sau sutiene cu imprimeuri deosebite, aceste sutiene vor da impresia unui bust mai mare, mai generos.
-Dacă ai burtă, poartă așa cum am spus mai sus costume de baie care au slipul cu talie înaltă, costume de baie întregi. Un truc interesant este să porți un costum de baie cu un material elastic, acest material ascunde defectele.
– Dezavantajul costumelor de baie cu talie înaltă sau costumelor de baie întregi este că nu-ți vor permite să te bronzezi uniform. Dacă-ți dorești un bronz uniform și nu suporți acele dungi inestetice, trebuie să alegi costume de baie din două piese. Acum trebuie să te hotărăști ce este mai important pentru tine: ascunderea defectelor sau bronzul.
– Un alt sfat important de care trebuie să ții cont este să porți costume de baie de culori închise, dacă ești mai plinuță. Ca și în cazul hainelor, costumele de baie de culori deschise nu vor face decât să te facă mai plinuță.
După cum poți vedea și mai sus, indiferent de ce formă a corpului ai, există un costum de baie potrivit și pentru tine, așa că trebuie să renunți la complexe fără rost, să-ți alegi costumul de baie care-ți place și care ți se potrivește și să ai o vară și un concediu minunat!