Cum să combinăm îmbrăcămintea sport

Au trecut sărbătorile. Au încetat și petrecerile și odată cu încetarea lor, a sosit timpul să ne recuperăm după excesele făcute întorcându-ne la gimnastică. Astăzi, există multe discipline sportive pe care le putem practica pentru a ne menține în formă și pentru a fi sănătoase. Firmele sunt conștiente că recent s-a produs o creștere notabilă a persoanelor care practică sport zilnic și de aceea au adăugat în colecțiile lor o linie de îmbrăcăminte sport.

Firmele oferă persoanelor care practică sport o mare varietate de stiluri, materiale și prețuri diverse pe care înainte nu le puteam găsi în magazine. Acest lucru este genial, dar face dificilă alegerea îmbrăcămintei. De asemenea, face dificilă combinarea diverselor articole vestimentare.

Yoga, fitness, jogging sunt trei discipline cu cei mai mulți dintre adepți. De aceea în acest articol vă voi spune cum putem combina îmbrăcămintea sport pentru a practica yoga, fitness sau jogging. În a afară de a ne tonifia corpul și de a arde calorii trebuie să fim și la modă.

Ținută yoga

Mobilitatea la yoga este foarte importantă pentru flexibilitatea necesară executării unor exerciții. De aceea este important să ne simțim comode în articolele vestimentare pe care le purtăm. Pe de altă parte, există exerciții care  necesită multă mobilitate. Pentru practicarea lor trebuie menținută căldura corporală de aceea este indicat să folosim articole vestimentare din bumbac, precum hanorace care ne vor ajuta să ne menținem temperatura corporală. Putem combina un hanorac gri cu un sutien sport și niște colanți într-o culoare mai izbitoare, de exemplu violet, pentru a da un aer personal ținutei de yoga. Dacă vrem putem alege niște pantaloni mai largi. În yoga cel mai important lucru este comoditatea.

yoga

 Ținută fitness

La fitness se poate folosi îmbrăcăminte mai îndrăzneață cu imprimeuri și culori mai țipătoare spre deosebire de yoga. În prezent, pentru fitness ne putem alege articole vestimentare diverse astfel încât să amestecăm culorile fluorescente și imprimeurile originale. Putem combina niște colanți de culoare neon și un sutien cu imprimeu în aceleași nuanțe. Pentru suavizarea ținutei putem purta niște pantofi sport și un hanorac în culori mai neutre precum negru sau alb precum face Gigi Hadid în imaginea de mai jos.

tinuta fitness

Jogging

Jogging-ul s-a transformat în exercițiul preferat al multor femei. Fără îndoială este disciplina la modă și de aceea este important ca cele care practică jogging-ul să fie la modă. Putem găsi o mare varietate de culori vii și imprimeuri în magazine. Acest lucru face dificilă alegerea articolelor vestimentare potrivite pentru jogging. Putem opta pentru un stil monocromatic în culori neon sau unul cu imprimeuri. O combinație interesantă este cea dintre un maiou puțin larg de culoare neutră deasupra unui sutien sport și a unor pantaloni scurți sau colanți de culoare mai izbitoare. Putem completa ținuta cu o pereche de pantofi sport cu imprimeuri  psihedelice și un hanorac cu fermoar.

tinuta jogging

Așadar, acum că ați aflat cum putem combina îmbrăcămintea sport, ar fi bine să începem să ne luptăm cu excesele făcute de sărbători. Exercițiile făcute ne pot ajuta să dăm câteva kilograme jos și să ne recăpătăm silueta.