Paltoanele și jachetele clasice au pierdut din popularitate în colecțiile de haine prezentate de marii designeri ai lumii, iar acum la modă sunt capele și poncho-urile. Ele sunt articole de îmbrăcăminte care dau o notă foarte specială și unică fiecărei ținute și pot fi combinate într-o mie de feluri, fie la ținute formale sau mai casual. 

O modalitate de a combina un poncho este de a-l integra în aspectul casual de zi cu zi. Este un articol de îmbrăcăminte versatil care poate fi purtat într-o multitudine de moduri. Există mai multe posibilități, dar suntem fascinați de nuanțele de bej sau camel, combinate cu blugi, tricouri și cizme maro. După cum vedeți, rezultatul este uimitor și va fi perfect cu un stil mai lejer.

capa poncho la mod poncho

Una dintre cele mai importante tendințe ale sezonului de toamnă-iarnă sunt ponch-urile cu imprimeuri etnice. În cazul în care doriți să obțineți un stil popular, vă recomandăm să un poncho cu imprimeu etnic pentru a deveni marele protagonist al ținutei. Pentru a evita supraîncărcarea aspectului, recomandarea noastră este să-l combini cu look total negru sau haine în culori neutre, care se potrivesc cu poncho-uri în culori imprimate. Puteți să-l purtați cu cizme, pantofi, cizme – opțiunile sunt multe, astfel încât să puteți alege una care se potrivește cu ocazia.

poncho-

Doriți un aspect mai elegant și mai sofisticat? Pentru a face acest lucru, cu un poncho în nuanțe neutre, cum ar fi negru sau bej pe care îl puteți combina cu hainele pe care le purtați, de obicei, la întâlniri sau evenimente importante etc. Completați aspectul cu o geantă de mână.

oncho