Cum sa te imbraci intr-un stil minimalist

“Less is More” ar putea suna ca un cliseu, dar dintr-un motiv bun. Cand este facut corect, stilul minimalist arata elegant si sic. Abordarea minimalista a modei a devenit foarte populara in timpul marii depresiuni. Cumparatorii si designerii devin foarte constienti de acest lucru. Ambele parti au vrut sa investeasca in piese clasice, care vor dura o viata intreaga.

Dulapuri minimaliste, putine culori, fara imprimeuri: un stil minimalist pare grozav de plictisitor, dar nu este. De fapt, o garderoba minimalista poate fi orice vreti sa fie (si “plictisitor” nu este, probabil, pe lista de dorinte). In primul rand, pentru ca parea mai rezonabil in acel moment. In al doilea rand, s-a dovedit ca acest stil nu este deloc plictisitor. Trebuie sa investesti in piese de calitate pentru a stapani estetica minimalista. Aceste piese simple, atunci cand sunt purtate si asortate in modul corect, fac ca piesele de imbracaminte sa arate luxos si sic, indiferent de pret. Daca stiti cum sa creati un stil minimalist corect, chiar si un simplu tricou alb va arata luxos si scump.

Pentru a dovedi ca stilul minimalist nu trebuie sa fie plictisitor, am adunat cateva dintre hainele noastre favorite de la bloggeri de moda si le-am pus pe toate intr-un singur loc.

Cum sa te imbraci intr-un stil minimalist

De ce avem nevoie pentru a crea un stil minimlist

Fiecare stil minimalist necesita piese neutre. Pentru toamna si iarna, luati in considerare investitia intr-un palton bleumarin sau bej, un pulover tricotat intr-o singura culoare si cizme negre pana la glezna. Pastrati paleta de culori deschisa. Cei mai multi minimalisti decid sa mearga pe o paleta primara de culori neutre, cu un accent colorat ocazional. Cel mai important lucru este sa gasiti o paleta de culori care sa functioneze cel mai bine pentru dvs. Piesele in alb, negru, taupe si gri sunt o necesitate. Dupa un timp, veti avea un dulap complet dotat cu piese care arata perfect impreuna. Aceasta abordare face lucrurile mult mai usoare dimineata.