Cele mai populare tendințe de ochelari de soare

Aveți nevoie de ochelari de soare noi? Perfect! Aceste nuanțe de vară vă vor pune în tendințe în cel mai scurt timp. De când soarele devine din ce în ce mai puternic, asigurați-vă că vă protejați ochii (și preveniți ridurile!) cu stil.

Ochelari de soare cu lentile colorate

Dacă nu sunteți interesați de lentile clare sau întunecate (care sunt și ele în trend), încercați lentilele colorate. Ochelarii de soare colorați fac o revenire majoră, inclusiv ochelari de soare în nuanțe de galben, sunt obligați să facă o declarație. Pentru a purta tendința, încercați să potriviți lentilele colorate cu alte accesorii, cum ar fi genți de mână sau pantofi.

Ochelari de soare cu ornamente

Vreți să ă simți ca niște zeițe moderne? Căutați o modalitate de a adăuga un aspect luxos la ceea ce purtați? Avem răspunsul: ochelari de soare cu ornamente. Ramele decorate cu cristale și flori sunt reminiscente ale vremurilor clasice. Au fost reperate la Miu Miu, Gucci și – surpriză, surpriză – Dolce și Gabbana.

Ochelari de soare ochi de pisică

Instinctul de animale preia moda! Un cadru mare pentru cele mai multe forme, forma cat eye este atât atemporală, cât și chic. Există diverse forme, clasice, decorate, vintage, cu cadre ciudate și chiar și ochelari de soare moderni, dar exagerați. Această tendință a fost văzută în mai multe spectacole de modă, cum ar fi Stella McCartney, Bottega Veneta și Balenciaga.

Ochelari de soare rotunzi

Nimeni nu a purtat ochelari de soare rotunzi într-un mod mai iconic decât John Lennon, dar mai sunt și alte fashion-icons care încearcă să adopte trendul. Ochelarii de soare rotunzi ajută la atenuarea unor caracteristici ascuțite, cum ar fi un maxilar proeminentă. Există multe cadre rotunjite, care sunt într-un mod modern sau un stil retro. Găsiți-vă inspirația pe pistă. Fendi, Max Mara, Emporio Armani, au prezentat cele mai bune cadre rotunde.