Cum să porți culori pastel în această vară

Deși moda de primăvară se află încă sub vraja culorilor neon, în oraș există un nou jucător: pasteluri. Noile nuanțe de roz, verde de mentă, albastru deschis și galben, au fost folosite în mod vizibil pe podiumurile Prada, Diane von Furstenberg, Givenchy și Louis Vuitton.

Rochii retro până la genunchi cu o doză corectă de dulceață au fost prezentate de Miuccia Prada. Diane von Furstenberg, ne-a ținut fascinați cu diferite separeuri în diferite materiale în fiecare nuanță a curcubeului pastel. Riccardo Tisci de la Givenchy a dat sezonului un sentiment de aerisire cu o serie de costume pastelate, în timp ce Marc Jacobs a stăpânit rochiile din Broderie Anglaise într-un spectacol de modă Louis Vuitton.

Cum poți purta pasteluri?

Elegante și plăcute, nuanțele pastelate sunt ușor de purtat de femeile al căror fizic și ten pot fi descrise ca eterice și potrivite. Asta înseamnă blond și șaten (de exemplu, Natalia Vodianova sau Magdalena Frackowiak). Aceste femei nu vor avea nici o problemă cu cele mai feminine rochii colorate ale sezonului de primăvară sau chiar cu pasteluri din cap până în picioare.

Pe de altă parte, frumusețea aspră a unei brunete poate fi dificil de a încorpora pasteluri. De aceea, femeile cu păr întunecat ar trebui să amestece și să le potrivească cu nuanțe de sorbet și nuanțe îndrăznețe de neon sau cel puțin să investească în cele mai populare pasteluri.