5 forme de purtare a salopetei toamna

Jumpsuit-ul sau salopeta este articolul vestimentar dintr-o singură piesă, a cărei origine se află în costumele folosite de parașutiști pentru a sări din avion: a fost foarte folosită în anii 70 și 80. În prezent, este un costum foarte chic care ne foarte mult glamour stilului. Există modele dintre cele mai simple și altele bogate în materiale și detalii. Toate evidențiază silueta și îi dau o notă sofisticată. În plus, sunt foarte ușor de găsit în magazine precum Mango sau Asos. Însă, trebuie să știm cum să le combinăm, pentru a le purta cu stil. În acest articol vă voi spune cum se poate purta salopeta în această toamnă.

Salopeta din denim este un must have în toamna 2016. Acest model se poate găsi în magazinul online al firmei Asos. Pentru completarea ținutei alegeți niște botine cu toc, de culoare bej, sau oricare model care vă place, o geantă de la Louis Vuitton și pentru o notă chic, niște ochelari sub formă de fluture. O ținută foarte potrivită pentru acest nou sezon de toamnă.

salopeta-asos

După cum probabil v-ați dat seama, aceasta este o ținută pe care o poartă multe celebrități în sezonul de toamnă. O salopetă de culoare neagră, și pentru a-i da puțină culoare, adăugați o centură, niște brățări și un colier subțire în nuanță aurie. De asemenea, mai puteți alege o geantă de mână și niște pantofi stiletto. Este o ținută ușor de realizat. Cu ajutorul ei veți arăta genial la o ocazie specială.

salopeta-neagra

Salopetă cut-out

Dacă trebuie să mergeți la o petrecere sau o cină elegantă, și nu știți cu ce să vă îmbrăcați, fără îndoială optați pentru o astfel de salopetă cu stil cut out la spate. Este o salopetă de culoare roșu aprins, cu care nu veți da greș. Puteți să vă completați ținuta cu niște tocuri înalte. Ca accesorii puteți alege niște cercei tip candelabru.

salopeta-cut-out

Acest model este foarte elegant și sofisticat. Este ideal pentru toamna 2016. Alegeți o salopetă cu gulerul rotund, de culoare neagră, cu dantelă și  mâneci transparente. Completați-vă ținuta cu niște pantofi cu toc înalt și o geantă de mână asortată. Este o ținută încântătoare, care nu va trece neobservată.

salopeta-cu-maneci-transparente

Să nu credeți că salopeta este doar pentru un eveniment elegant și plin de glamour. De asemenea, există multe modele care sunt perfecte pentru a fi purtate cu un stil mai sport. Un bun exemplu este salopeta de culoare verde smarald, pe care o puteți combina cu pantofi sport clasici, de culoare neagră. O ținută pe care o puteți copia ușor și pe care o puteți purta în diferite situații.

salopeta-sport

După cum puteți observa, există diverse variante de salopete pe care le putem purta în această toamnă, pentru a atrage toate privirile asupra noastră. Dacă în garderoba de toamnă și ați inclus încă o salopetă, faceți-o, fiindcă nu veți regreta. În această toamnă, salopeta vă poate ajuta să fiți cu adevărat chic. Așa că, vă recomand să căutați în magazine modelul potrivit pentru voi. Cu siguranță îl veți găsi.