Sfaturi pentru definirea stilului

Una dintre formele pe care le avem pentru exprimarea lumei noastre interne, sentimentelor noastre și modului de a privi viața, este prin intermediul stilului nostru personal, dar creâd un stil indiviadual care să ne reflecte modul nostru de a fi, nu este deloc ușor. Trăim într-o societate plină de mesaje, mărci și imagini. Alegerea formei care ni se potrivește cel mai bine este o sarcină puțin complicată. De aceea îți voi da în acest șase sfaturi care te va ajuta să îți definești stilul.

Cunoaște-și pe tine însăți

 

Baza pentru a începe să înveți să îți definești stilul este să te cunoști pe tine însuți. Pentru a reuși acest lucru, fă-ți o listă cu cele mai bune calități, lucrurile care îți plac mai mult, experiențele tale și care sunt principalele tale obiective. Acest pas este esențial, pentru a reuși să-și definești stilul.

cunostere-sine

 

 

Fii tu însăți

Cunoaște-ți propriul corp

Gândește-te la ceea ce vrei să transmiți

Uită-te în jurul tău

Alege tendințele care se potrivesc gustului tău

Odată ce ai îndeplinit pașii anteriori, nu va mai trebui decât să urmezi ultimele tendințe și să faci astfel încât să se muleze pe gustul tău, pentru a le purta cu multă personalitate. Alege ținuta care îți place cel mai mult, respectând stilul pe care îl consideri al tău. Fă în așa fel încât să pui în valoare partea ta cea mai bună și să te simți frumoasă.

alegere-tendinte

Dacă vei respecta aceste sfaturi, vei vedea că te vei simți mult mai bine și mai plină de stil. Spor la îmbrăcat cu stil!