11 combinații pentru cămașa în carouri

 

Cămașa în carouri s-a transformat într-o cămașă clasică care trebuie să facă parte din șifonierul nostru. Dar oare cum o putem purta? În acest articol vă voi da exemplu de câteva ținute diferite, care se pot crea cu ajutorul unei astfel de cămăși. 

Cămașă în carouri cu leggings de piele și tricou

Cred că știți deja că aceste cămpși sunt foarte versatile, iar ceea ce părea că niciodată nu veți purta, astăzi se poate purta. Puteți combina o pereche leggings de piele cu o cămașă descheiată și un top imprimat pe dedesupt.

camasa-carouri-leggings-piele

Cămașă în carouri cu pulover pe deasupra

Aceasta este o ținută clasică, dar care nu se demodează niciodată. Folosirea unei cămăși cu un pulover simplu pe deasupra și lăsând guler pe afară, vă va ajuta să arătați foarte bine. Se poate combina cu diferite stiluri de pantaloni, chiar și cu fuste scurte sau pantaloni scurți. Adăugați un colier mare și izbitor și veți fi în pas cu moda.

camasa-carouri-pulover

Cămașă în carouri cu blugi

Această ținută casual și lejeră este perfectă. Într-o astfel de âinută vă veți simți comod. Așadar, alegeți-vă blugii preferați, o camașă care trebuie lăsată descheiată și un top simplu pe dedesupt. În ceea ce privește încălțămintea puteți alege niște pantofi plați, tocuri, cizme, după cum preferați.

 

camasa-carouri-blugi

Cămașă în carouri cu vestă de blană

Această ținută este diferită, dar, de asemenea, este una potrivită și pentru iarnă. Este vorba de folosirea cămășii în carouri încheiată cu o frumoasă vestă din blană sintetică pe deasupra.

 

camasa-carouri-vesta-blana

Cămașă în carouri cu cardigan tricotat

Un cardigan de culoare simplă se poate combina perfect cu o cămașă în carouri. Este o ținută sobră în același timp.

camasa-carouri-cardigan-tricotat

Cămașă în carouri cu pantaloni scurți

O astfel de cămașă se combină foarte bine cu o pereche de pantaloni scurți. Arată genial. Folosiți o cămașă descheiată, încheiată, pe dinafară sau pe dinăutru, cu pantaloni scurți și veți fi mereu la modă în zilele cu vreme frumoasă.

camasa-carouri-blugi-scurti

Ținută elegantă cu blugi

O cămașă încheiată cu blugi și niște pantofi frumoși este o ținută perfectă de mers la serviciu sau la facultate.

camasa-carouri-blugi-eleganti

Vestă, cămașă și cizme

Această ținută de iarnă este fantastică. Așa că, în iarna care vine vă puteți alege o cămașă, o vestă matlasată călduroasă și niște cizme. Cu o astfel de ținută vezi fi gata de plimbare.

vesta-camasa-cizme

Camașă în carouri cu fustă scurtă

Nu puteți arăta mai bine. Ați purta vreodată așa cămașa? Este o ținută încântătoare, nu credeți?

camasa-carouri-fusta-scurta

Cămașă în carouri prinsă pe șolduri

Pentru cele rock care urmează tendința stilului grunge, sau pentru cine vrea să-și ascundă posteriorul, această ținută este perfectă.  Această cămașă este multifuncțională.

camasa-prinsa-pe-solduri

Cămașă în carouri cu rochie

Cămașa se poate purta și pe deasupra unei rochii scurte. În acest caz, ca în multe alte cazuri, cămașa în carouri se folosește pe post de cardigan, doar că are mai mult stil și este mai actuală.

camasa-carouri-rochie

Ce părere aveți despre aceste combinații? Vă plac? Ați încercat vreodată astfel de combinații? Dacă nu le-ați încercat, vă recomand să o faceți, vă veți crea ținute pline de stil.