5 trucuri de combinare a îmbrăcămintei cu succes

Cuvântul combinație precum indică definiția reprezintă unirea diferitelor lucruri, astfel încât să se vadă bine împreună. A reuși ca această definiție să pară una pe deplin relaxată cu autorul articolelor noastre vestimentare din șifonier, nu este un lucru ușor. Tuturor ni s-a întâmplat să ne fie greu să ne decidem cu privire la  ce culoare sau stil merge bine cu altul. Realizarea unei combinații este o sarcină care ne poate da dureri de cap. Totuși, când combinăm articolele noastre vestimentare, trebuie să ținem cont de mulți factori, de la culoarea părului, nuanța pielii și până la culoarea ochilor noștri.  

Un alt punct este observarea stilurilor diferite ale fiecărui articol. De exemplu, colour blocking și culorile neon funcționează într-o manieră diferită. În plus, fiecăruia sunt, de asemenea, diferite. În acest articol vă voi spune cinci trucuri interesante. Cu ajutorul lor veți ști cum se pot combina culorile îmbrăcămintei și cum se pot adapta la stilul fiecăruia.

  • Înainte de toate trebuie să fiți conștiente că negru nu se combină cu orice. Întotdeauna a fost cunoscută drept o culoare care poate fi combinată cu orice altă culoare. Și, deși este de obicei așa în marea majoritate a cazurilor, există două tipuri de culori cu care nu se poate amesteca: albastru marin și maro închis. O astfel de combinație trebuie evitată cu orice preț.

pulover-maro-fusta-neagra

De exemplu: negru, alb, gri și bej se potrivesc perfect cu aproape toate culorile și se combină bine între ele.

  • Trebuie avut mare grijă cu imprimeurile. Purtarea a două imprimeuri în același timp nu este deloc indicat. Nu este deloc frumoasă o ținută cu o cămașă cu imprimeu cu flori și un pantalon cu dungi. Va trebui ales doar un imprimeu.
  • Dacă decideți să purtați alb, încercați să nu îl combinați cu culori deschise. Veți părea mai palide și mai uniforme. Nu vă va sta deloc bine.

floru-si-dungi

De exemplu: albul și abastrul se potrivesc foarte bine. Trebuie să vă alegeți diferite tipuri de îmbrăcăminte și diferite imprimeuri. Nu vă alegeți vestimentație doar de aceste două culori.

  • Purtarea pantofilor și genții de aceeași culoare nu mai este obligatoriu. Acum sunt la modă contrastele. Dar, dacă ținuta este de o singură culoare, combinarea lor poate da  notă chic acesteia.
  • Crearea unui stoc în șifonier și dotarea cu articole vestimentare de bază, care vin bine cu aproape orice culoare. Trebuie să aveți o cămașă sau un tricou alb și unul negru și câteva perechi de blugi. De asemenea, achiziționați-vă pantofi negri sau maro și o geantă de aceeași culoare. Vă va ajuta imediat să treceți peste o criză vestimentară.

sifonier-clasic-femeie

Trucuri clasice

Atunci când trebuie să mergeți la cumpărături, vedeți care sunt articolele vestimentare pe care le puteți combina cu articolele pe care le veți achiziționa. Nu vă lăsați atrase de diverse articole pe care nu aveți cu ce le combina.

Amestecați culorile reci cu accesorii argintii și culorile calde cu accesorii aurii.

Acestea au fost câteva din sfaturile pe care am vrut să vi le dau în acest articol. Sper să vă fie de folos.