Cum să fiți geek și în pas cu moda

Termenul geek începe să fie la modă, impunându-se puțin câte puțin peste termenul friki. Astăzi, termenele geek și friki sunt sinonime. O persoană geek este o persoană căreia îi plac lucrurile mai puțin obișnuite. Este o persoană pasionată de tehnologie, în special de internet. Astăzi, termenul s-a extins. Geek este un termen care se poate aplica cu ușurință oricărei persoane, având în vedere că toți avem micile noastre obsesii.  Persoanele geek sunt persoane nonconformiste. Probabil nu știți, dar mari celebrități ale cinematografiei sunt geek și se mândresc cu acest lucru. Vin Diesel este pasionat de jocurile video.

Dacă vă identificați cu acest termen și ați vrea să fiți și în pas cu moda, dar nu știți cum fuzionează aceste două lumi aparent diferite, nu vă faceți probleme. În cele ce urmează vă voi da câteva sfaturi despre cum puteți fi geek și în pas cu moda.

Combinați articolele vestimentare cu stil

Lumea cinematografiei a devenit din ce mai geek, datorită super producțiilor cinematografice precum Stăpânul Inelelor și Harry Poter. Vă puteți inspira din aceste filme pentru a vă îmbrăca așa cum vă doriți.

Puteți să vă combinați tricourile și lănțișoarele cu pandantiv dând o notă foarte chic ținutelor voastre. De exemplu, dacă vă combinați tricoul cu un colier maxi, o fustă sau o pereche de leggings din piele ecologică vă veți crea o ținută potrivită pentru a ieși în oraș. Puteți combina un tricou cu un sacou, blugi și o pălărie. Cu o astfel de ținută puteți merge la cumpărături sau la plimbare. Accesorizarea ținutelor voastre cu lănțioarele cu pandantiv, cu colierele și inele poate fi foarte interesantă. Puteți purta aceste accesorii și cu ținute dintre cele mai elegante.

combinatii cu stil geek

Investiți în modele cu imprimeu

Internetul este acum plin de foarte multe site-uri care își expun diverse produse. Printre aceste site-uri se găsesc și site-uri cu îmbrăcăminte, nu doar tricouri, ci orice fel de articole vestimentare, cu modele frumoase și moderne.

Rochiile, pantalonii tip leggings și pantofii fac parte din articolele care ies în evidențăîn mod special. Există diverse astfel de articole cu imprimeu, foarte originale. Cu siguranță veți găsi pe aceste site-uri articole pe gustul vostru. Fiind articole vestimentare foarte colorate, singurul lucru de care trebuie să țineți cont este modalitatea de combinare a lor. Trebuie să fie în culori simple și neutre, precum alb și negru sau chiar din denim.

Atunci când vă alegeți articole vestimentare pe gustul vostru nu încercați să le purtați numai la anumite evenimente. Nu avețde să vă ascundeți. A fi o persoană geek nu înseamnă a fi lipsită de stil.

haine cu imprimeu

Decorați-vă unghiile

O altă idee bună de a da un plus de personalitate unghiilor voastre, este de a le decora după cum vă place. Există tot felul de modele interesante pentru unghii. Dacă vă puteți decora singure unghiile, uitați-vă pe internet după modele. Dacă nu mergeți la un salon de frumusețe. Dați-i look-ului vostru un aer unic și original. Fiți mândre de stilul vostru nonconformist!  Simțiți-vă bine în pielea voastră! Acest lucru este cel mai important!

modele pe unghii