Cum să purtăm poncho-ul

Aveți un poncho în șifonier și nu știți să-l purtați? Este una din articolele vestimentare la modă, dar forma și coloritul pot complica combinarea sa. În acest articol voi vorbi despre cum să purtăm un poncho. Veți vea că poate fi purtat atât cu îmbrăcăminte casual, cât și cu haine mai sexy și mai feminine. Cu cizme maxi, cu mini fuste sau blugi, sunt multe combinații care se pot face cu un poncho. 

Dacă ne place ținuta casual, cea mai bună formă de a combina un poncho este cu o pereche de blugi skinny și cu tocuri înalte. Cu o astfel de ținută vom avea o apariție foarte feminină și sexy, profitând la maxim de un articol vestimentar la modă. Pentru ca ținuta să nu fie prea încărcată, este indicat să ne alegem o geantă mică de mână, fiindcă dacă o punem pe umăr poate strica forma poncho-ului.

poncho+pantaloni skinny

Un alt accesoriu ideal pentru poncho va fi pălăria. Va da ținutei o notă mai urbană și foarte la modă, pe lângă faptul că ne va evidenția frumusețea. În imaginea de mai jos se poate observa o pălărie stil pamela, dar putem alege stilul care ne place cel mai mult, având în vedere că pălăriile mai pătrate, tip dandy, de asemenea, vor fi potrivite pentru acest stil.

poncho+palarie

Cizmele maxi, sunt, de asemenea, unele din cele mai potrivite articole care se combină cu un poncho. Motivul este că subțiază picioarele, așa că, dacă avem picioarele groase, cu astfel de cizme picioarele noastre vor părea mai subțiri, iar ținuta noastră cu poncho va fi arăta extraordinar. În plus, acest tip de cizmă, de asemenea, dă o notă sexy și feminină stilului și se poate combina cu blugi sau pantaloni de diferite culori.

poncho+cizme maxi

Altă combinație posibilă cu cizme maxi și poncho este cea care are în componența sa pantaloni scurți sau o salopetă cu pantaloni scurți, care lasă descoperită partea de sus a coapsei. Astfel, este pusă în evidență acea zonă a corpului atât de sexy. Ne vom crea astfel, o ținută modernă și spectaculoasă. Dacă ne este frig, putem alege ciorapi de culoarea piciorului, care vor lăsa la vedere pielea, dar care ne vor feri de frig.

poncho+ pantaloni scurti

Dacă poncho-ul pe care îl avem în casă este suficient de lung pentru a-l purta ca și rochie, nu putem pierde ocazia de-al purta fără nimic pe dedesupt. Rezultatul, după se poate vedea în imagine, este perfect și foarte feminin. Dacă ne place stilul etnic, putem alege cizme cu franjuri, de exempku, și un colier lung.  Dacă ne este frig, putem alege ciorapi transparenți sau de culoarea pielii, pentru a da un aspect senzual, dar fără a simți frigul.

poncho rochie

Femeile mai slabe și subțiri pot alege o altă ținută cu poncho. Este una feminină și foarte actuală. Este vorba de purtarea unei fuste scurte, deasupra genunchiului, iar pe deasupra poncho-ul, încercând să se vadă fusta. Este o combinație potrivită pentru fetele slabe, deoarece dacă suntem plinuțe acest tip de îmbrăcăminte ne va face și mai mari.

Dacă vrem să ne îmbrăcăm așa, este indicat să purtăm cizme maxi, pentru a subția picioarele și pentru a părea mai slabe. Geanta pe care o alegem trebuie să fie întotdeauna de mână, pentru ca poncho-ul să nu deformeze.

poncho+fusta