2 idei de combinare a bluzei albe

Bluza albă este regina articolelor vestimentare clasice cele mai folosite, fiindcă toate avem în șifonier un astfel de articol vestimentar. Dacă știm să-l combinăm putem să profităm la maxim de acest articol vestimentar. Este o piesă atemporală care, folosit cu accesoriile corecte, ne dă un aer informal până la un look office. Acest articol vestimentar poate fi vedeta unei ieșiri nocturne. 

Dacă încă nu aveți una, cumpărați-vă una de bună calitate, pentru a o purta cât mai mult timp posibil. În cele ce urmează vă voi da două idei de combinare a unei bluze albe. 

idei-combinare-bluza-alba

Bluză albă cu blugi

Este una din combinațiile cele mai versatile care există. Cu siguranță veți mai multe modele de blugi. Acest lucru vă va permite să vă jucați cu și mai multe posibile combinații cu bluză albă și blugi:

  • Dacă sunteți slabe, niște blugi strâmți cu o bluză albă  cu mânecă 3/4 și niște tocuri vă vor ajuta să vă creați o ținută tip working girl. Dacă le adăugați un blazer și o poșetă mică de bună calitate. Astfel, veți pregătite pentru o ieșire nocturnă cu prietenele.
  • O pereche de blugi ușor rupți cu o cămașă albă pe deasupra pantalonului și niște pantofi sport vă va da un aer informal. O astfel de ținută este potrivită de purtat de zi cu zi. Dacă vreți să-i dați un aer mai sofisticat, schimbați pantofii cu niște balerini și băgați-vă bluza în pantalon.
  • Dacă vă plac foarte mult blugii boyfriend, puteți să-i combinați cu o cămașă albă cu nasturi în față și niște sandale bej pentru un look mai casual, care să echilibreze pantalonii masculini.
  • Pentru sfârșitul de săptămână însorit și cu temperaturi ridicate, o bluză albă largă și niște blugi scurți sunt o bună combinație, dacă adăugați o poșetă de culoare caramel și niște sandale decupate.
  • O altă opțiune pentru o zi de vară este o bluză albă din bumbac și o salopetă de blugi sau overall.

bluza-alba-blugi

Bluză albă și pantalon negru

Combinarea unei bluze albe cu un pantalon negru este una dintre opțiunile cele mai ușoare și versatile. Cu accesoriile adecvate se poate crea o ținută care este potrivită pentru diferite ocazii de pe parcursul zilei.

O combinație infailibilă pentru o întâlnire la birou sau un prânz de afaceri este o bluză albă cu mânecă lungă, un pantalon negru și niște tocuri. Dacă vreți să-i dați mai multă sobrietate, încheiați-vă cămașa până sus și puneți-vă un accesoriu negru în jurul gâtului, o cravată subțire sau niște bretele negre, pentru a crea un aspect mai masculin.

Dacă nu vă plac elementele masculine, descheiați-vă primii nasturi de la bluză și puneți-vă un blazer de aceeași culoare cu pantalonii.

Un pulover de lână gri pe deasupra unei cămăși albe cu mânecă lungă și niște pantofi sport, vă va oferi comoditate, dar în același timp veți sofisticate. Dacă vreți să dați ținutei un aer mai casual, schimbați pantofii sport cu balerini.

Dacă pantalonii sunt largi, combinați-i cu o bluză albă cu umerii goi. Completați acest look retro cu niște sandale cu platformă.

bluza-alba-pantaloni-negri