Ciorapi plasă: ghid de combinare

Ciorapii plasă, de asemenea, cunoscuți drept fishnets, se reinventează și revin cu mai multă forță ca niciodată. Magazinele de modă le includ în ultimele lor creații iar celebritățile momentului îi poartă. Acest tip de ciorapi se așează genial și se adaptează multor situații. Însă, trebuie să știm cum să-i combinăm, pentru a evita greșelile. În acest articol vă voi vorbi despre ghid de combinare a ciorapilor la modă. 

Model textură dublă

Aceasta este una din formele cele mai comode de purtat niște ciorapi plasă. Puteți alege o pereche scurți (până la gleznă), blugi clasici și niște pantofi plați într-o culoare care vă place.

ciorapi-plasa-pantofi-plati

pantofi-sport-ciorapi-plasa

O ținută clasică care niciodată nu se demodează. Alegeți o rochie strâmtă într-o culoare preferată, combinați-o cu ciorapi plasă și botine asortate. Un truc…adăugați o pălărie, pentru a da o notă chic ținutei voastre.

ciorapi-plasa-rochie-stramta

Cu tocuri

ciorapi-plasa-tocuri

Ciorapii plasă scurți, de culoare albă, sau de oricare altă culoare, sunt perfecți cu niște pantofi cu toc mic sau cu toc mediu și un pantalon stil palazzo.

ciorapi-plasa-albi

Cel mai interesant este să lăsați ciorapii plasă să se vadă deasupra blugilor. Se pot combina cu un crop top, pentru a se vedea bine. Așa că, acum că știți, alegeți o pereche de ciorapi și purtați-i astfel.

ciorapi-plasa-crop-top

Cu blugi rupți

ciorapi-plasa-blugi-rupti

 

Cu pantofi masculini

Mocasinii, pantofii Oxford și toși ceilalți pantofi cu aer masculin se potrivesc perfect cu acești ciorapi. Cele discrete îi pot purta cu pantalon, iar cele îndrăznețe îi pot purta cu fuste sau cu panty decât cu șosete.

ciorapi-plasa-pantofi-masculini

Ciorapi plasă cu cizme mușchetar

Cizmele XXL sunt la modă. Fashionistele au decis să poarte aceste cizme cu ciorapi plasă. Este o combinație riscantă pentru ținutele de zi cu zi. Totuși, celebrități precum Cara Delavingne, Hanneli Mustaparta, poartă această combinație fără probleme.

ciorapi-plasa-cizme-muschetar

Ciorapi plasă cu pantaloni lungi

Cea mai bună opțiune pentru cele care vor să încerce această tendință, fără a risca mai mult. Pe stradă a fost văzută această combinație atât cu pantofi cu toc înalt, mediu sau fără toc.

ciorapi-plasa-pantaloni-lungi

Acestea sunt câteva dintre combinațiile care se pot face cu ajutorul unor ciorapi plasă. Cum vi se par? Sunt interesante, nu-i așa? Dacă vă plac, vă recomand să căutați astfel de ciorapi în magazine. Fiți cu stil purtând ciorapi cu plasă.