Cum să te îmbraci dacă ai corp atletic, subțire, drept sau pară

Înalte, scunde, brunete, blonde, grăsuțe, fiecare femeie est unică, cu caracteristici pe care trebuie să și le aprecieze. Sper că mesajul este destul clar pentru tine, dragă femeie modernă. Știu că îți place să te îmbraci cu stil, dar nu uita că atunci când îți alegi hainele, trebuie să ții cont de forma corpului tău. Trebuie să fii conștientă de faptul că este posibil ca nu tot ceea ce vezi prin magazine să ți se potrivească. În articolul îți voi da câteva idei despre cum ar fi bine să te îmbraci.

Corp atletic

Fără îndoială, cele mai puține probleme în alegerea hainelor le femeile cu un corp atletic. Corpurile atletice au umeri conturați, brațe tonifiate, abdomen plat și picioare musculoase. Alegerea unor rochii fără bretele este o bună opțiune. Alege articole vestimentare lejere, dar să îți pună în evidență silueta, și evită articole vestimentare strâmte. Acestea scot  mult în evidență silueta și nu este recomandat. Umerii și brațele trebuie să fie vedete pe lângă decolteurile rotunde. În ceea ce privește pantalonii, nu trebuie să porți pantaloni foarte largi, deoarece nu se va observa bine forma picioarelor.

corp atletic

Corp subțire cu curbe

Majoritatea articolelor vestimentare arată bine pe corpurile în formă de clepsidră, care poate fi mai mult sau mai puțin subțire, dar în esență se pune accent pe talia talia îngustă, umeri lați, piept voluptuos și șolduri care ies în evidență. Trebuie să alegi articole vestimentare care să îți accentueze taalia. Ele trebuie să fie din materiale elastice, cu garnituri, curele  și diferite culori. De asemenea, poți opta pentru pantaloni cu talia înaltă, fie largi, fie înguști, din materiale moi. Epoca de referință este cea a anilor 50.

corp subțire

Corp drept

Corpul drept este definit ca și corp creion. Este îngust și subțire.  Este caracterizat de umeri înguști, tali mică și șolduri înguste. În cazul acestui tip de corp este dificil de găsit articole vestimentare potrivite, care să scoată în evidență anumite caracteristice sau să disimuleze anumite imperfecțiuni. Cele mai potrivite ținute sunt formate din articole vestimentare care au la bust sau la șolduri detalii cu ajutorul cărora să scoți în evidență o anumită parte a corpului. Articole vestimentare cu umeri, cu imprimeuri cu dungi orizontale, pantaloni largi, fuste cu clini. Sunt câteva exemple de articole care dau volum.

corp drept

Corp pară

Există multe femei care au corpul sub formă de pară: au șolduri late. Chiar dacă ești slabă sau mai voluptoasă, este foarte dificil să găsești articole vestimentare cu ajutorul cărora să atragi atenția asupra unor alte părți ale corpului. Corpul pară este caracterizat de umeri foarte înguști, bust mic, talie mică și șolduri foarte pronunțate, dar foarte feminine. Important pentru un astfel de corp este compensarea cu bustul: dacă bustul e mic, folosește decolteuri care ies în evidență, mâneci largi sau accesorii care să atragă atenția asupra acelei zone. Nu trebuie să porți pantaloni largi, fiindcă șoldurile tale vor părea și mai mari decât sunt. Îndrăznește să porți leggings, blugi skinny și fuste pe corp.

corp pară

Așadar, atunci când mergi la cumpărături îți recomand să îți alegi cu grijă articolele vestimentare, astfel încât acestea să te avantajeze, nu să te dezavantajeze.