Cum să combini cizmele peste genunchi

Cizmele peste genunchi fac parte din articolele vestimentare în tendințe din acest sezon. Cizmele XXL dau eleganță femeilor, și, de asemenea, un plus de feminitate. De asemenea, sunt cizme foarte sexy. Dacă aveți astfel cizme în garderobă și nu știți cum să le combinați, vă voi spune în acest articol, pentru ca voi să puteți exploata partea cea senzuală a corpului vostru.

Una dintre cele mai casual forme de a purta niște cizme peste genunchi este de  le încălța peste niște blugi. Rezultatul va fi o ținută informală, dar foarte actuală, care vă va da un aer modern și elegant. Cel mai mare avantaj al acestor cizme, este acela că odată încălțate, acestea vă vor face să păreți mai înalte și mai slabe.

Puteți să vă completați ținuta cu un blazer sau o canadiană, dacă vă doriți o vestimentație cu care să mergeți la servici; de asemenea, puteți purta un pulover sau o cămașă în culori neutre, pentru ca vedete să fie cizmele.

cizme cu blugi

Dacă vă doriți o ținută perfectă pentru o petrecere sau o cină mai elegantă, o idee bună este să combinați cizmele peste genunchi cu o fustă scurtă, astfel lăsați la vedere o parte coapsei obținând un efect îndrăzneț și feminin. Această ținută este potrivită atât pentru cină, cât și pentru întâlnire cu prietenele. Puteți completa ținuta cu un blazer pentru a-i da eleganță și a o face potrivită pentru orice fel de eveniment.

cizme cu fuste

 

Puteți opta și pentru un stil puțin mai discret care este ideal pentru femeile care vor să-și scoată în evidență frumusețea, fără a fi prea îndrăznețe. Este vorba de combinarea cizmelor în nuanțe obscure, cu o pereche de ciorapi și ei închiși la culoare, astfel încât să vi se vadă coapsa, dar într-un mod discret. Este o opțiune perfectă pentru a fi la modă, dar într-o formă elegantă și adecvată oricărui tip de eveniment. Veți scoate în evidență partea voastră cea mai feminină, dar fără a atrage prea mult atenția asupra voastră. Este o ținută ideală pentru femeile timide.

 

cizme in stil discret

În ultima perioada este la modă look-ul parizian, tipul de combinație de vestimentației care pune accent pe eleganța femeii, fără a se folosi articole vestimentare prea sofisticate. Această tendință prezintă o femeie dichisită, dar casual în nuanțe de bază și neutre, și înainte de toate evidențiază frumusețea feminină.

Un astfel de look se poate obține și o pereche de cizme peste genunchi, având în vedere că reprezintă încălțămintea perfectă pentru a da ținutei un aer mai sexy, dar nu foarte extravagant. Un astfel de look trebuie neaparat completat cu o pălărie sau o beretă, pentru a fi complet parizian.

look parizian

O altă combinație șic și modernă care este perfectă pentru birou, este cea dintre cizmele peste genunchi cu blugi simpli și o bluză elegantă din mătase. Astfel, vă veți putea crea o ținută informală, dar elegantă, care va fi ideală pentru birou sau pentru ieșiri în oraș.

look sic

Dacă vă place stilul rock, vă recomand să combinați o pereche de cizme peste genunchi cu o rochie cu imprimeu floral. Acestea par complet opuse, dar de fapt ele se completează perfect, și astfel se creează o ținută inocentă și îndrăzneață în același timp.
tinuta rock