Designerii de modă oferă tendințe noi pentru pantalonii scurți pentru bărbați 2017 și am pregătit multe ținute frumoase cu pantaloni scurți pentru bărbați 2017.

Pantalonii din denim pentru bărbați în 2017 vor rămâne nu mai puțin populari decât vara trecută. Cu toate acestea, în ciuda tendințelor în schimbare, denimul rămâne în tendințe. Pantalonii scurți din denim pot fi numiți o piesă universală, putând fi combinați cu aproape orice pe partea de “sus”.

 

Pantaloni scurți la modă pentru bărbați 2017 ar trebui să aibă cel mai simplu design. Mai puține accesorii – nituri, fermoare, butoane, insigne – cu atât mai bine. Vă sfătuim să acordați atenție modelelor de pantaloni scurți și pantaloni rupți din denim. Pantalonii rupți nu pot fi numiți o nouă tendință, dar cu siguranță se încadrează în numărul real al acestora în acest an. Pantalonii din denim pentru bărbați, realizați din denim albastru deschis, trebuie să devină cu siguranță o parte din garderoba dvs. la modă în această vară.

Bărbații, care preferă un stil elegant, și cei ale căror dulap aspiră clasicilor chiar și în sezonul de vacanță, vor dori cea mai recentă tendință a pantalonilor de bărbați 2017 – pantaloni scurți din țesături de costum. Lungimea optimă este chiar deasupra genunchiului.

Sfat: dacă lucrați într-un birou, unde codul de îmbrăcăminte permite anumite libertăți în haine, este necesar să obțineți pantaloni scurți de la un costum. Ei pot fi combinați cu cămăși de diferite stiluri, ei arăta perfect cu jachete de bumbac și tricouri polo.

Vă sfătuim să acordați atenție modelelor fabricate din țesături de in, decorate cu dantelă pe centură sau pantalonii scurți într-un stil de pijamale din bumbac și tricotaje. Ei pot fi combinați cu tricouri de diferite nuanțe, cu adidași sport și bluze.

Modelul de pantaloni scurți pentru bărbați 2017 – bermude cu buzunare – este un model care vine și se duce. Dar în acest an, există o tendință de a reduce lungimea pantalonilor. Cu culori, nu experimentați prea mult, în acest an moda dictează utilizarea unor nuanțe calme și curate. Albastru, maro deschis, vișiniu, verde închis, albastru sunt cele mai trendy nuanțe din 2017.