3 stiluri diferite pentru a purta dungile vara aceasta

Dungile sunt unul dintre cele mai trendy imprimeuri pentru acest sezon și sunt modalități versatile de a le purta. Cel mai îndrăzneț mod poate fi să purtați o rochie, fustă, pantaloni, și există cu siguranță multe modele de unde putem alege. Astăzi am ales mai multe idei de ținută cu rochii cu diferite dungi pe care le vei dori cu siguranță în garderobă.

Rochii

Acest tip de rochii pot varia în stil, culori, precum și tipul de dungi. Ele pot fi groase sau subțiri, orizontale sau verticale etc. Trebuie să vă asigurați că le alegeți în funcție de corpul dumneavoastră.

 

Pantaloni

Începeți cu o pereche de pantaloni cu dungi. Aceasta nu este o tendință de purtat din cap până în picioare. În schimb, investiți într-o pereche de pantaloni cu dungi verticale. Site-uri precum Zara, H&M și Mango au toate opțiunile bune. Amintiți-vă, dungile verticale cerșesc atenție, deci, dacă alegeți un model evazat, asigurați-vă că aceștia se potrivesc corpului dvs.

Top si fustă cu dungi

Alegeți o combnație trendy formată dintr-un top cu dungi orizontale cu o fustă, colier, ochelari de soare, tocuri înalte și o geantă. Sau, pentru un look mai sexy, alegeți un top cu dungi și o fustă creion și tocuri leopard.