Cum porți o fustă roșie

Ai o fustă roșie în șifonier și nu știi cum să o combini? Există articole vestimentare care la prima vedere ne încântă, dar când trebuie să le includem într-o ținută ne creează probleme și nu știm foarte bine cu ce articole să le combinăm. Acesta poate fi cazul fustei roșii, un articol vestimentar cu multă personalitate și foarte senzual. Dacă o combinăm bine se transformă într-un articol esențial din șifonierul nostru. Dacă ai nevoie de puțin ajutor, fii atentă la aceste idei pe care ți le voi da în acest articol. 

Fustă roșie cu articole vestimentare albe

Deși este o opțiune clasică, nu există o modalitate mai bună de a evidenția fusta roșie. Așadar, combin-o cu un articol vestimentar alb. Fie scurtă, midi sau lungă, fusta roșie va protagonista ținutei tale dacă o vei purta cu o bluză sau un tricou de culoare albă. Această posibilitate este perfectă pentru a ieși în evidență cu o ținută foarte senzuală și elegantă în același timp. Este o ținută pe care o poți alege pentru orice eveniment sau ocazie specială. După cum se poate vedea în imagine, atât niște pantofi de culoare nude, cât și negri, se potrivesc perfect cu această ținută. Alege o geantă de aceeași culoare și vei arăta incredibil.

fusta rosie+bluza alba

Fustă roșie cu articole vestimentare negre

Negru întotdeauna este o opțiune sigură și o culoare care poate fi asortată cu aproape orice, inclusiv roșu. Combină fusta ta roșie cu o bluză sau tricou de culoare neagră. Astfel, vei putea crea ținute foarte versatile, de la casual, rock sau chiar mai elegante. Tendința rock este foarte la modă și combinând o fustă roșie cu un crop top negru sau un tricou alb cu litere negre și o jachetă de piele neagră, veți crea o ținută la modă spectaculoasă.

fusta rosie+bluza neagra

Fustă roșie cu articole vestimentare din denim

Denimul încă nu ne-a abandonat. Continuă să facă parte dintre ultimele tendințe în moda feminină. Așa că, dacă vrei o ținută casual cu fustă roșie pe care să o porți zi de zi, trebuie doar să o combini cu o jachetă sau o cămașă de blugi. Vei reflecta o imagine foarte fresh și tinerească. În funcție de încălțămintea pe care o alegi (plata, sport, cu toc, cu platformă) îți vei crea o ținută street style sau, din contră, ceva mai chic și elegant.

fusta rosie+camasa denim

Fustă roșie cu articole vestimentare cu dungi marinărești

Vrei să porți o ținută marinărească atrăgătoare? Navy este o altă tendință care se impune în forță. Dungile marinărești nu le poți combina doar cu alb sau bleumarin, există multe alte opțiuni incredibile, iar roșu este una dintre ele. Combină-ți fusta roșie cu un tricou sau o bluză cu dungi marinărești, adaugă niște accesorii precum coliere sau brățări aurii, o încălțăminte tot roșie și îți veți crea o ținută de 10. Va fi una foarte veselă și potrivită pentru timpul frumos.

fusta rosie+bluza marinareasca

Acestea sunt câteva dintre ideile pe care avrut să ți le dau. Sper că îți vor fi de ajutor și vei reuși să îți creezi ținute chic cu fusta ta roșie.