Disco Forest: propunerile tomnatice de la Zara

Nu știu dacă gândiți ca mine, dar eu aș vrea ca să mă pot bucura de o zi friguroasă, în care să mă îmbrăcat puțin mai gros. Îmi place foarte mult vara, dar căldurile toropitoare nu sunt pe placul meu. Mi-aș dori doar o zi. Apoi aștept din nou vara și căldura sa. Dorindu-mi măcar o zi răcoroasă, gândul mi-a zburat la toamnă și la noile colecții ale firmelor low cost. De aceea m-am uitat pe la diverse astfel de firme, pentru a vedea ce ne propun pentru sezonul de toamnă. Una dintre firmele cu propuneri interesante este Zara. Disco Forest este numele noi campanii ale acestei firme.

colectie disco forest zara

Este Disco Forest? După ce te uiți la propunerile acestei noi campanii, nu reușești să înțelegi foarte bine despre ce este vorba. Poate fi înțeleasă ca colecție care ne va permite să ne bucurăm de momentele de distracție în discotecile în aer liber. Adevărul e că imaginile din noua colecție de la Zara să ne punem imaginația în funcțiune.

rochie zara tomna 2016

DISCO FOREST: Articole vestimentare strălucitoare și transparente

Lăsând reflecțiile la o parte ar fi bine să analizăm noua colecție numită Disco Forest. Unele articole vestimentare deja îmi plac foarte mult. Articolele cele mai izbitoare din întreaga colecție a liniei acestei firme sunt rochiile în stilul Little House on the Prairie, ies în evidență. Este vorba despre piese foarte lungu, cu imprimeuri țărănești și foarte versatile. Sunt rochii foarte interesante și comode.

rochii taranesti zara

Pe de altă parte, sunt articolele vestimentare transparente. Da, se pare că acestea nu ne vor abandona niciodată. Pentru obține efecte ideale, noua colecție de la Zara recurge la dantelă foarte izbitoare, care evidențiază corpul într-o manieră fabuloasă. Sunt rochii destul de speciale. Rochia de dantelă albastru seren este una încântătoare.

rochii transparente zara

rochii toamna 2016 zara

Rochia stil slip dress este, fără îndoială, pariul colecției Disco Forest. Apare peste tot, urmează tot tipul de tendințe. O rochie tip lenjerie, cu imprimeuri tomnatice se poate transforma în piesa must have a sezonului. Dar, în plus, dacă îi adăugăm o haină de pânză în carrouri, va fi o combinație extremă. Vă place această idee? Recunosc, că mie mi-ar plăcea o astfel de combinație. Aș încerca-o.

disco forest zara

Catifeaua se întoarce. Deja cred că știți că stilul anilor 90 este prezent. Este un stil care s-a întors fără să ne dăm seama. Dar așa este moda, se duce și apoi revine. Așadar, din nou vom purta rochii de seară din catifea, în nuanțe închise și impunătoare. Este posibil ca anul aceasta de sărbătorile de iarnă catifeaua să fie materialul vedetă.

rochii catifea zara

Bineînțeles, nu puteam să nu vorbim despre piese strălucitoare în colecția Disco Forest. Zara a optat pentru menținerea spiritului festiv oferit de piesele metalizate. Pentru sezonul de toamnă, firma spaniolă mizează pe rochii tip lenjerie pline de paiete. Ce părere aveți despre aceste rochii? Vă plac? Le-ați purta în toamna 2016? Dacă da, vă recomand să începeți să le căutați în magazinele Zara. Este păcat dacă nu vă achiziționați măcar o piesă din noua colecție Zara. Această nouă colecție este o colecție fresh, tinerească și atrăgătoare.

rochii zara stralucitoare