Idei de combinare a vestimentației și accesoriilor în negru și auriu

Combinarea vestimentației cu diferite accesorii, uneori poate fi adevărată aventură. În plus, ne aflăm în sezonul de vară, cu siguranță culorile sunt preferatele voastre, precum și imprimeurile. Astăzi însă nu voi discuta despre acestea, ci despre combinația dintre negru și auriu, deoarece și o astfel de combinație va da un notă strălucitoare epocii estivale. 

Doar cu aceste două nuanțe putem crea niște stiluri dintre cele izbitoare și perfecte pentru fiecare ocazie. De la ținute cu rochii scurte, trecând pantaloni scurți și ajungând la eternii pantaloni. Fără îndoială, datorită acestor exemple, combinarea vestimentației niciodată nu a fost mai ușoară. Vreți să aflați mai multe?

Combinarea vestimentației cu articole vestimentare la modă

După cum am menționat, articolele vestimentare la modă se găsesc printre pantaloni, pantaloni scurți și rochii. Toate acestea vor da un aer diferit fiecărei ținute, întotdeauna potrivindu-se multor necesități. Astăzi vom vedea cum eleganța și bunul gust ies la lumină datorită acestor exemple.

Rochii de petrecere

Când trebuie să mergem la o petrecere, la ce articol obișnuim să ne gândim? Rochiile sunt prima idee care ne vie în minte. În acest caz, datorită combinației dintre negru și auriu, întotdeauna vom obține o ținută festivă fermecătoare.

rochii scurte aurii

Pe de altă parte, putem alege o rochie creion neagră cu accente aurii. Pentru completa ținuta, ne trebuie niște pantofi negri cu toc, o geantă stil cluch, aurie. Putem adăuga și o brățară sau cercei potriviți pentru o astfel de ținută. Pe de altă parte, pentru un stil mai modern și sexy, putem alege animal print-ul. Lui i se alătură pantofi negri cu toc, o geantă și bijuterii aurii.

tinuta aurie

Deși pare că mă repet, în ceea ce privește rochiile, întotdeauna există multe opțiuni și ținute demne de evidențiat. De aceea o altă opțiune interesantă este rochia de dantelă combinată cu sandale cu barete negre și cu o geantă de umăr. Accesoriile este indicat să fie aurii. Cea de-a doua idee, este una foarte interesantă, datorită accesoriilor care vor da un stil unic și foarte elegant rezultatului final.

Pantaloni scurți mai strălucitori

Culoarea aurie poate apărea în diferite nuanțe, dar variata cea mai izbitoare întotdeauna este pentru petreceri. Este cea strălucitoare. În cazul de față avem niște pantaloni scurți strălucitori. Acești se vor purta mult în acest sezon. Pentru a le acorda rolul principal care îl merită, îi putem combina cu o bluză și accesorii negre.

Pe de altă, putem împodobi ținuta cu accesorii aurii și cu această ocazie, putem transforma această combinație într-una modernă, datorită genții animal print.

pantaloni scurti stralucitori

Ținute aurii cu blugi

Cu ajutorul blugilor ne putem crea atât ținute casual, cât și unele cu un aer semi-formal. În acest caz este vorba despre un stil semi-formal, care mereu este unul potrivit. Blugii îi putem combina cu un tricou fără mâneci auriu strălucitor. Și geanta poate fi avea accente aurii, deși pantofii ar fi bine să fie negri.

 

Dacă vrem, putem alege un tricou doar cu câteva accente strălucitoare, pentru a alege pantofi și accesorii într-un stil similar. Două noi idei de combinare a vestimentației cu mult farmec. Vă plac aceste două nuanțe și combinația dintre ele? Pentru care ați opta în această vară?

tinute aurii+ blugi