Cum combinăm o cămașă de blugi

Cămașa de blugi este unul dintre articolele vestimentare care, în prezent, nu poate lipsi din șifonierul nostru. Este prezentă de acum câteva sezoane și, datorită versatilității sale, o putem purta în multe ocazii, fie cu ținute casual, fie formale. Multe celebrități și bloggeri de modă o poartă. Cămașa de blugi este invlusă atât în ținutele de zi, cât și în ținutele pentru evenimentele sociale, petreceri de seară, etc. Dacă vreți să fiți în pas cu moda purtând o cămașă de blugi, citiți cu atenție acest articol în care vă voi explica cu se combină o cămașă de blugi. 

Cămașă de blugi+leggings negri

Una dintre ținutele cele mai populare este formată din cămașă de blugi și leggings negri. Este ideală pentru zi, dacă o completăm cu pantofi plați și tricou clasic. Totuși, de asemenea, este la modă combinația dintre cămașă de blugi și leggings de piele, pantofi sau botine cu toc și articole vestimentare cu ținte, mărgele, detalii strălucitoare, etc, pentru a ieși în evidență seara, cu o ținută foarte rock.

camasa blugi+leggings negri

Cămașă de blugi+ pantaloni skinny colorați

Cămașa de blugi este un articol vestimentar care oferă multe avantaje în lumea modei și, printre ele, este faptul că se poate purta cu o mulțime de culori. O ținută casual care niciodată nu dă greș este cea formată dintr-o cămașă de blugi, cu pantaloni skinny colorați: galben, corai, roz, verde mentă, bleu ciel, bej, alb, etc. Nuanțele pastelate se combină perfect cu cămășile de blugi, sunt perfecte pentru proiectarea unei imagini fresh și tinerești.

camasa blugi+pantaloni skinny

Cămașă de blugi+ fuste

Drepte, plisate, simple, imprimate, de piele…Nu contează forma sau materialul, majoritatea fustelor sunt potrivite pentru combinarea cu cămașa de blugi. O putem purta și descheiată peste un tricou sau un pulover, pe băgată în fustă și completând-o cu o frumoasă centură. Dintre toate posibilitățile, am optat pentru fustele plisate de piele și cele puțin cloș.

camasa blugi+fuste

Ținută complet din denim

O altă manieră de a combina cămașa de blugi, este crearea unei ținute complet din denim, amestecând tot felul de articole vestimentare de blugi. Trebuie să îndrăznim să purtă, cămașa de blugi cu niște blugi, pantaloni scurți de blugi sau fustă, de asemenea, din denim. Este o combinație foarte potrivită, pentru evidențierea ținutelor totale.

total look denim

Cămașă de blugi+ blazer

Ținutele mai formale, de asemenea, permit folosirea cămășii de blugi. O astfel de ținută poartă și Olivia Palermo. Ea combină cămașa de blugi cu un blazer negru și alb, o bună opțiune pentru a fi mai elegante și sofisticate în ziua noastră de muncă. Este o ținută care, după cum se poate observa, merge perfect cu pantofi cu toc, comozi, și cu o geantă destul de mare.

camasa blugi+blazer

Cămașa de blugi: un accesoriu perfect

Cămașa de blugi, de asemenea, se poate transforma într-un alt accesoriu din ținuta noastră. Dacă vrem să o purtăm pe post de accesoriu, o putem combina cu o rochie simplă sau imprimată. Va fi o alegere potrivită. Putem purta cămașa de blugi descheiată, înnnodată în talie, cu centură, cum ne place mai mult. Acestea sunt doar câteva idei despre cum se poate combina cămașa de blugi. Sper să vă fie de folos.
camasa de blugi accesoriu