Cum alegi accesoriile ce te fac mai slabă

Majoritatea femeilor vor să pară mai slabe, mai ales când vine vara. Din păcate, când încep subiectele pe această temă, apar tot felul de diete sau rutine de detoxifiere. Dar, din fericire, poți părea mai slabă fără a te simți rău și fără a afecta corpul sau sănătatea ta. Trebuie doar să știi cum să-ți alegi accesoriile corecte în funcție de forma corpului tău. Acest luccru te va ajuta să pari mai atrăgătoare. Cu elemente adecvate (îmbrăcăminte și accesorii), vei putea părea mai slabă, menținându-ți stilul de viața și conduita. 

Accesoriile te pot ajuta să slăbești și să pari mai plată, ceea ce îi va face pe cei de lângă tine să creadă că ești mai slabă, chiar fără dietă. Din acest motiv, în conttinuare îți voi da câteva sfaturi despre cum să-ți personalizezi vestimentația pentru a părea mai slabă. 

personalizarea vestimentatiei

Bijuteria adecvată

Bijuteriile accentuează forma corpului sau maschează defetele. Dacă, de exemplu, ești scundă, poți alege un colier care să atragă atenția asupra părții superioare a corpului. De asemenea, este o bună idee să alegi culori mai îndrăznețe pentru a da o pată de glamour și pentru a menține atenția asupra părții superioare a corpului. Colierul va da puțină lungime părții superioare și va accentua bustul. Colierele lungi, de asemenea sunt potrivite pentru femeile scunde.

Femeile care vor să aplatizeze bustul, vor trebui să aleagă coliere cu pandantiv care ajung până la decolteu, chiar înainte de începerea părții superioare a rochiei. De asemenea, poți purta un colier mai lejer lung până la piept sau talie, dar nu unul ostentativ. Trebuie să eviți coliere scurte și groase.

În ceea ce privește brățările, dacă ești o femeie scundă, brățările mari te vor face să pari și mai scundă, deoarece îți vor scurta brațul. El va părea și mai scurt decât este. De aceea optează pentru brățări subțiri, pentru ca și brațul să pară subțire. Dacă brațul este lung, poți purta brățări mai mari.

bratari dama

Centurile sunt foarte potrivite pentru tine

Centura poate fi un accesoriu incredibil, pentru ca tu să pari mai slabă. Trebuie însă să știi cum să o porți în funcție de corpul tău. Când vine vorba de centuri, triunchiul este punctul cheie de care trebuie ținut seama. Dacă trunchiul este lung ai nevoie de centură lată. Dacă ai talia lată sau curbe, trebuie să alegi o centură ceva mai subțire. În realitate, dacă nu porți o centură adecvată, este posibil ca imaginea ta să nu mai fie așa de sofisticată.

centura lata

Deși sfaturile acestea sunt pentru a părea mai slabă, vreau să-ți spun că pentru a fi frumoasă nu trebuie să ai niște kilograme în plus sau în minus, ceea ce este cu adevărat important este ceea ce vezi când te uiți în oglindă. Dacă ceea ce vezi în oglindă îți place, înseamnă că le va plăcea și celorlalți. Așadar, îmbracă-te întotdeauna după cum îți place și încearcă să te simți mereu bine în pielea ta. Atunci vei fi mereu frumoasă. Iar acest lucru este cel mai important lucru de care trebuie să ții cont.