Cum asortăm o rochie bleu verde

Nu este niciun secret că nuanța bleu verde, acvamarină sau mentă este la modă și acaparează multe pagini ale cataloagelor cu îmbrăcăminte feminină pentru sezonul de primăvară/vară. Este o culoare foarte fresh, veselă și tinerească potrivită pentru toate femeile. Știți însă cum să asortați această culoare? În acest articol vreau să vă dau câteva sugestii în acest sens. Sper să vă ajute să combinați rochia bleu verde în acest sezon de vară. Trebuie să știi că este rochia care nu trebuie să ne lipsească din șifonier în acest sezon, deoarece ne va ajuta să arătăm spectaculos în zilele însorite de vară. 

Rochie bleu verde+ pantofi și accesorii nude

Dacă vrem să urmăm tendințele feminine și să ne creăm o ținută romantică foarte chic, atunci nu trebuie să ezităm să combinăm rochia bleu verde cu pantofi și accesorii nude. În plus, aceasta este cea mai bună opțiune, pentru a scoate și mai mult în evidență rochia față de accesorii. În funcție de ocazie, putem alege sandale cu toc, peep toes sau sandale plate, oricare dintre ele sunt ideale pentru o rochie bleu verde sau verde mentă.

rochie bleu verde+nude

Rochie bleu verde+ accesorii albe

Aceasta este o altă combinație perfectă pentru ca rochia bleu verde să atragă toată atenția în timpul zilelor de vară. O putem purta cu pantofi și niște accesorii albe. Ne vom crea astfel o ținută foarte fresh și tinerească. O ținută foarte estivală este și cea formată dintre o rochie acvamarină vaporoasă și niște platforme înalte de dantelă, de culoare albă.

rochie bleu verde+alb

Rochie bleu verde+ pantofi și accesorii de culoare neagră

Printre opțiunile mai clasice se află combinația dintre o rochie bleu verde și pantafi și accesorii de culoare neagră. Acest tip de combinație este bine să o rezervăm pentru seară. Astfel vom da o notă mai elegantă ținutei. Pentru zi, sunt mult mai potrivite celelalte tipuri de nuanțe de care deja am vorbit în acest articol. Acum sunt la modă bijuteriile ce combină negru cu auriu. De aceea ne putem alege un colier în aceste nuanțe care să se combine cu rochia.

rochie bleu verde+negru

Rochie bleu verde+ pantofi și accesorii aurii

Dacă negru nu a reușit să ne convingă, dar avem nevoie de o culoare care să se asorteze cu rochia bleu verde, adecvată pentru un eveniment special, atunci ar fi bine să o combinăm cu pantofi și accesorii aurii. Această culoare dă rochiei multă eleganță. O astfel de combinație o putem alege, fie pentru o petrecere de seară, o nuntă, o cumătrie sau, chiar un cocktail.

rochie bleu verde+auriu

Rochie bleu verde+ pantofi și accesorii corai

Și de ce să nu amestecăm două culori în tendință? Putem încerca să combinăm rochia bleu verde cu pantofi și accesorii corai. Vom reuși să se creăm o ținută mai originală și colorată. Astfel vom fi pregătite să ieșim în evidență în această vară.

Ce părere aveți despre aceste sugestii? Vi se par interesante? V-ați asorta astfel rochia voastră bleu verde? Eu sper că vă plac sugestiile mele și că veți ține cont de ele, atunci când vă veți îmbrăca cu o astfel de rochie.

rochie bleu verde+corai