Ghid de stil: paltonul maxi

Profită de paltonul tău la maximul! Este unul dintre elementele de sezon și, din ce în ce mai multe femei îl oartă. În funcție de modul în care îl purtați, acest articol vestimentar la modă se poate transforma în haina de care ai nevoie la orice ocazie. În acest articol vom oferi câteva idei de a purta un palton maxi.

Unul dintre cele mai trendy moduri de a purta un palton maxi este de a-l combina cu un alt element de sezon: rochia maxi. De asemenea, dacă este combinat cu accesorii, cum ar fi pălării, coliere, brățări, curele, etc, veți obține un rezultat impresionant.

paltoane

O altă opțiune perfectă de a purta un palton maxi este cu o bluză elegantă și blugi skinny. Pentru această combinație, se recomandă să mergi pe botine sau pantofi. Ca accesorii, puteți încerca o pălărie, care va da un vibe modern ținutei.

O altă combinație de a purta un palton maxi, este cu blugi boyfriend. Acest tip de îmbrăcăminte va aduce un aer foarte la modă și informal, care pot fi combinat cu accesorii mai elegante pentru a echilibra ținuta.

paltm

Tocurile sunt, de asemenea, perfecte pentru a purta cu un palton maxi.

Dar, dacă vă place moda hipster, nu este nimic mai bun ca un palton maxi cu mai multe haine casual și adidași. Această tendință de modă se joacă cu contraste, adică ceva foarte elegant (cum ar fi o vestă, de exemplu), cu o haină mai casual (un tricou, urmând exemplul de mai sus).