Cum să-ți definești stilul

Simți că ai nevoie de o schimbare de stil? Simți că stilul său nu este unic? Este important să fii în concordanță cu stilul tău, pentru a avea o imagine care să te mulțumească.  Scoate-ți în evidență personalitatea ajutându-te de modul în care te îmbraci. Așa că, citește în continuare sfaturile pe care ți le voi da, pentru a afla cum să-ți definești stilul. 

Uită-te în jur și vezi cum se îmbracă prietenii tăi, familia ta, actorii preferați, cântăreții preferați, etc. Întreabă-te pe tine însăți ce nu-ți place la stilul tău și notează-ți lucrurile pe care ai vrea să le adaugi la stilul tău.

 

stil-propriu

Descoperă-ți personalitatea, interesele, gusturile și preferințele. Cu siguranță știi ce muzică îți place, cu ce piese de îmbrăcăminte de îmbraci mai des sau care te fac să te simți comod. Însă acum trebuie să analizezi totul în profunzime. Gândește-te la fiecare dintre gusturile tale și ceea ce reprezintă ele pentru stilul personal. Fă-ți o listă, pe o bucată de hârtie sau în minte, și trece interesele și preferințele tale. Încercuiește-le pe cele mai importante.

Încearcă să afli cine vrei să fii. După ce ți-ai descoperit gusturile, probabil știi mai bine ce fel de persoană vrei să fii. Asigură-te că este ceva care vrei cu adevărat să facă parte din felul tău de a fi și nu ceva despre care crezi că e chic. De exemplu, cum vrei să te vadă lumea? Ca o artistă, atletă, romantică, rockeriță?
imbracaminte-romantica
Gândește-te la ce fel de îmbrăcăminte poartă acea persoană. Poți folosi internetul pentru a afla ce tip de articole vestimentare și accesorii poartă persoanele cu un stil asemănător cu al tău. Scrie stiluri care îți plac, culori și piese care te interesează. Dacă nu vrei un stil extrem, nu trebuie să cumperi haine foarte sport sau exclusive. Poți prelua idei de articole și culori care, deși diferă față de stilul tău inițial, tot îți atrag atenția, și te determină să creezi o tendință unică și specială.

Uită-te în șifonier și vezi ce ai. Poate ai o întreagă colecție de berete care s-ar asorta cu look-ul tău boem sau artistic. Este posibil care șifonierul tău să fie plin cu blugi, pe care i-ai putea uza și crea un stil vintage. Întotdeauna este bine să începi din casă înainte de a investi mulți bani pe îmbrăcăminte nouă.

sifonier-femei

 

Du-te la cumpărături. Nu trebuie să mergi în magazine de modă, poți merge și la magazine second hand. Cu siguranță vei dori să-ți cumperi lucruri noi, dar asta depinde de bugetul tău. Dacă vrei să-ți reînnoiești complet șifonierul într-un centru comercial sau un magazin de modă, te poate costa mult. Când intri în magazin, uită-te la piesele de îmbrăcăminte a căror estetică îți place și care te identifică cu noul stil.

Shopping time

Îmbracă-te cu încredere. Începe să-ți evidențiezi noul stil îmbrăcându-te. La început s-ar putea să-ți fie greu să faci combinațiile care îți plac. Iar dacă ai un stil foarte izbitor și unic, e posibil să-ți fie greu să găsești momentul potrivit pentru el. Cu toate acestea, fă pasul. Îmbracă-te cu ce îți place. Doar așa vei reuși să ai un stil propriu și de neegelat.