Unde se păstrează lenjeria intimă

Dacă la a treia spălătură lenjeria intimă deja se deteriorează și aveți impresia că nu puteți rezolva această problemă, nu intrați în panică. În acest articol vă da câteva sfatuti pentru menținerea intactă a lenjeriei intime. Prelungiți viața articolelor vestimentare delicate. 

Dantelă, mătase. tul și șifon, materiale ideale pentru lenjeria intimă. Trebuie să țineți cont că nu sunt precum alte articole vestimentare. Materialele din care sunt confecționate sunt foarte delicate și trebuie să le acordați o atenție specială. În cele ce urmează vă voi dezvălui regulile de aur, pentru menținerea îmbrăcămintei intime în cea mai bună condiție. Vî doriți ca lenjeria voastră intimă să fie în cele mai bune condiții, nu-i așa?

body-dantela

Cum și unde trebuie ținută lenjeria intimă?

 Țineți lenjeria într-o cutie aparte. Este indicat să puneți acest piese separat de restul îmbrăcămintei. Materialele pot fi afectate, puteți pierde orice chilot sau sutien. De asemenea, le puteți pune în hârtie sau în saci de bumbac.

Deschideți cutia și niciodați nu găsiți ceea ce vreți? Nu puteți să vă mențineți lenjeria ordonată? Trucul este foarte simplu. Pentru chiloți unicul secret este o doză bună de răbdare, pentru a-i împături corect și a-i păstra împăturiți. În ceea ce privește sutienele, trebuie să țineți cont de cupe. Cel mai bine pentru a evita deteriorarea lor este să băgați o cupă într-alta, astfel încât arcurile să formeze un cerc. Pentru sutienele rebele precum push-up care nu pot fi pliate, pot fi lăsate descheiate și puse în cutii, pentru a evita deformarea lor.

sutien-negru

Spălarea lenjeriei intime

Spălarea etichetelor este primul lucru care trebuie făcut. Este și cel fundamental. Este foarte important să se înțeleagă ce scrie pe etichete, pentru a ști cum trebuie spălată, astfel încât să nu fie deteriorată.

Eterna întrebare: se spală la mână sau la mașină? Este bine, dacă este posibil, ca lenjeria intimă să se spele la mână, cu detergent special pentru articole vestimentare delicate. Dacă spălați lenjeria la mașină, ar trebui să folosiți anumite programe, pentru camașina de spălat să nu devină dușmanul vostru. Spălați lenjeria la un program pentru îmbrăcăminte delicată. În plus, este bine să puneți lenjeria ntimă în saci speciale pentru spălat. Astfel, se evită deteriorarea lenjeriei intime, iar arcurile de la sutiene nu vor afecta mașina de spălat.

Temperatura apei: Niciodată nu trebuie să depășească  30º la mașină, iar la mână trebuie să fie rece-caldă. Apa fierbinte deformează articolele vestimentare, așa că e bine să spălați în aceste condiții chiloții. Lenjeria intimă nu trebuie niciodată stoarsă: se pot deteriora arcurile și bureții de la sutiene
sutien-roz

Uscarea lenjeriei intime

Uscătoarele fac parte dintre dușmanii lenjeriei intime. Distrug fibrele iar temperaturile lor ridicate, afectează sănătatea și integritatea articolelor vestimentare intime. Lenjeria ar fi bine să fie uscată în aer liber. Trebuie evitată lumina directă a soarelui, deoarece va decolora culorile. Nu trebuie sub nicio formă stoarse articolele vestimentare delicate foarte umede. Presați-le cu un prosop asorbant.

Datorită faptului că le folosim zilnic, articolele vestimentare intime sunt spălate cel mai des. Așa că, aveți grijă de ele și acordați-le atenția pe care o merită. Vă veți simți mult mai bine cu lenjerie intimă care arată impecabil.

chilot-dantela