Cum se asortează o bluză verde

Culoarea verde este culoarea speranței în toate nuanțele sale, de aceea este folosită des. Aveți vreun articol vestimentar verde și nu știți cum să-l asortați? Mereu este dificil să ne alegem ținuta, mai ales dacă ni se pare că o culoare nu se combină cu nimic. Dar, greșim dacă gândim așa. Toate culorile se combină cu o altă culoare. Prin urmare, nu trebuie să renunțați. Citiți cu atenție acest articol, și aflați cum puteți combina o bluză verde. 

Articolele clasice niciodată nu dau greș

Una dintre formele cele mai ușoare și eficiente de combinat o bluză verde este, fără nicio îndoială, cu niște pantaloni clasici. Niște pantaloni lungi sau scurți negri, albi, bej, maro sau blugi sunt cea mai bună opțiune pentru o bluză verde. Rezultatul va fi minunat, iar bluza va ieși în evidență. Articolele clasice sunt mereu o opțiune sigură.

Bineînțeles, se poate aplica aceeași regulă și în cazul fustelor.  Cu o fustă de o culoare neutră sau clasică veți obține același rezultat spectaculos. În funcție de ocazie, este mai bine să se folosească o fustă lungă sau una scurtă, dar este clar că, pentru a combina fusta cu o bluză verde, cele mai bune opțiuni sunt fustele negre, albe, bej sau maro.

bluza-verdearticole-clasice

Bluză verde cu articole vestimentare cu imprimeuri

Pantalonii cu imprimeuri, fie scurți sau lungi, sunt o altă bună opțiune pentru o bluză verde. Atâta timp cât imprimeurile nu sunt foarte mari, ținuta va fi potrivită și îndrăzneață. Puteți încerca imprimeu cu flori de mărime medie sau mai mici, cu dungi verticale și din dantelă. O altă opțiune este folosirea pantalonilor din șifon. Acest material lejer se va combina perfect cu o bluză verde.

Fustele imprimare sunt, de asemenea, o bună alegere, dar trebuie să țineți cont de tipul de imprimeu și de culori. Optați pentru flori, dungi sau dantelă. În ceea ce privește culorile, acestea trebuie să fie în acord cu cu nuanța de verde a bluzei. Aceste culori pot fi alte nuanțe de verde sau alte culori precum alb, gri, negru, maro, albastru, galben, portocaliu, etc. Dacă sunteți îndrăznețe puteți opta atât pentru pantaloni, cât și pentru fuste cu imprimeuri mai izbitoare. De exemplu, carourile, florile mari sau peisajele.

bluza-verdefusta-imprimata

Cele mai potrivite accesorii ce se pot asorta cu o bluză verde

Cu toate ținutele despre care v-am vorbit mai sus, va trebui să folosiți niște accesorii adecvate. Dacă vreți să vă creați o imagine formală, va trebui să optați pentru accesorii în culori neutre precum negru sau maro. Dacă aveți curaj puteți alege și nuanțe aurii sau argintii. Dacă vreți o ținută fresh sau amuzantă, renunțați la accesoriile plictisitoare și optați pentru cele cu imprimeuri.

Dacă combinați o bluză verde cu o fustă sau niște pantaloni imprimați, accesoriile nu trebuie să fie și ele imprimate. Ținuta va fi prea încărcată. Dacă fusta sau pantalonii sunt simpli, puteți opta pentru un imprimeu animal print. Imprimeurile cele mai recomandate sunt cele leopard, zebră sau, chiar pene. Dacă optați pentru accesorii izbitoare, este bine să alegeți doar una sau două accesorii, fie pantofii, fie ochelarii de soare, fie bijuteriile, geanta, eșarfa, jacheta sau o blazer. Cu o bluză verde merg combinate una sau două accesorii animal print. Astfel, bluza și accesoriile vor ieși în evidență.

bluza-verdeaccesorii-animal-print