Tenișii și ținutele feminine

O doamnă sau o domnișoară cochetă știe să poarte orice ținută astfel încât să o avantajeze. Ba mai mult decât atât, o adevărat fashionistă, care este mereu la curent cu tot ce e nou în materie de tendințe, datorită informațiilor pe care le capătă din reviste și site-urile de specialitate, știe să identifice acele articole vestimentare cheie care să dea culoare oricărei ținute, chiar dacă această ținută nu va fi destinată unui eveniment special.

Tocmai de aceea, în acest material vom discuta despre purtarea ținutelor cu teniși colorați și diverse imprimeuri simpatice și feminine. Pentru că da, tenișii, pot și acel element de culoare de care o femeie care nevoie.

Există unele doamne sau domnișoare care sunt de părere că ținutele cu teniși sunt rezervate doar acelor fate care își petrec tot timpul alergând sau stând în sala de fitness. Adică celor care sunt adeptele unui stil sport. Ei bine nu! Tenișii dr potrivesc și unei ținute casual, extrem de femini. Sunt confortabile și lejeri. Desigur, ținutele elegante rămân categoric rezervate pantofilor cu toc.

Cum puteți asorta tenișii ținutelor de zi cu zi

Tenișii pot fi simplu și clasic asortați pantalonilor skinny din denim, purtați în partea de sus cu o bluză sau o cămașă. Desigur, bluza nu trebuie să fie una elegantă, cum ar fi cele cu guler bogat și umeri bufanți care cer de multe ori purtarea unor pantofi, indiferent de mărimea tocului acestora.rochie cu tenisi

Se poartă cu rochii feminine, cu imprimeuri florale și aplicații din dantelă. Iar pentru zilele ceva mai mohorâte și reci de toamnă, peste aceste rochii se poartă o jachetă din piele sau una din denim. Pielea și denimul sunt materiale la modă în acest sezon de toamnă. Important este ca teniții să fie asortați acestor ținute feminine. Se pot purta și cu fuste midi sau mai scurte, atât fuste strâmte, cât și fuste cu cloș, mai largi.

Unde se poartă aceste ținute cu teniși

Se poartă la birou, dacă lucrați într-un mediu ceva mai relaxat din punct de vedere al stilului, adică dacă ținute office nu sunt un must, așa cum este cazul băncilor, de exemplu. Se poartă atunci când ieșiți cu fetele în oraș, la cinema sau cu iubitul la o plimbare. Sunt ideale pentru ținute cuminți purtate la liceu sau faculate, că tot se aproprie începerea noului an școlar, iar multe fete nu au habar ce haine să poarte în acest mediu. Nu sunt totuși recomandate aceste ținute ieșirilor la restaurante elegante sau când mergeți să dansați în club.tenisi

Trebuie doar să acorzi doar puțina atenție la combinatiile pe care le creezi, folosind acest tip de încălțăminte. Tenișii sunt pantofii sport feminini vedetă toamna aceasta. Din garderoba ta nu trebuie să lipseacă atât cei negri, cât și cei roșu aprins sau verde. Cei negri se pot asorta atât de ușor, cu orice. Iar pentru un plus de „savoare”, adaugă niște șireturi colorate tenișilor negri, dacă vrei.

Dacă știi că poți să-i păstrezi curați, poți opta și pentru niște teniși alb imaculat.

Indiferent ce ai face, este important să știi că încălțămintea ta trebuie să fie mereu curată.