Ce să porți la prima întâlnire

Indiferent dacă vor să recunoască sau nu, prima întâlnire este un eveniment cu multe emoții pentru toate fetele, chiar dacă unele dintre noi fac pe inferentele și pretind că nu le pasă. Și este firesc să fie așa, pentru știți bine cât de mult contează prima impresie pe care o creați. Așa că inevitabil, prima întrebare după ce ai imprimit  mult așteptata invitație la cină, la o plimbare în parc sau la picnic, este „Aoleu, eu în ce mă îmbrac?!”. Primul impuls este să fugiți în fața dulapului și să începeți să scoateți la întâmplare toate hainele, încercând să le potriviți cumva, în timp ce le probabați de zor. Dar parcă fix acum, înainte de marele evenimente, toate hainele par ponosite, necălcate, murdare, nepotrivite. Deci, ce rămâne de făcut?

Să suni o prietenă dragă, nu e chiar o idee prea bună, întrucât este văzut mai mult ca un obicei feminin, clișeic. Însă astfel nu te vei maturiza niciodată. Vei depinde mereu de hotărârile celor din jurul tău, fără a fi capabilă să iei singură o decizie, asumându-ți consecințele. Fetele obișnuiesc să petreacă ore în șir la telefon, discutând cu prietena cea mai bună despre cele mai bun outfituri chiar și pentru o zi obișnuită la liceu. Însă, acele vremuri sunt undeva departe acum, iar o femeie independentă și purternică se descurcă și singură.

Să dai fuga la cumpărături, din nou nu e o idee prea grozavă. Vei cheltui o mulțime de bani inutil, fiindcă te afli sub impulsul momentului în care îți dorești cu adevărat să arăți bine. În plus, va fi o pierdere totală de timp. Timp și resurse.rochie prima intalnire

Cea mai bună soluție, chiar dacă ne crezi sau nu, este să tragi aer în piept și să te gândești cum ai putea combina lucrurile din dulapul tău, alegând un outfit care să te avantajeze, dar în același timp să fie și confortabil și să nu arate ca și cum te-ai fi străduit ore-n șir. Și ar fi bine să alegi ținuta cu o zi înainte de întâlnire pentru a nu fi presată de timp și a lua cele mai bune decizii. Dacă chiar nu ai nicio haină adecvată și dispui de un buget ceva mai generos care să-ți permită să mergi și la shopping, o poți face, însă la fel, cu ceva timp înainte. Asta dacă nu vrei să alergi de nebună prin magazine, cu brațele încărcate de umerașe. Și oricum, sub impulsul momentului, nu vei lua cea mai înțeleaptă decizie.rochie cu flori

Iată care sunt elementele cu care nu vei da greș la o primă întâlnire:

  • o rochiță vintage, eventual cu floricele, scurtă sau midi, dacă ești adepta acestui stil. Te va face să pari delicată și feminină. Poart-o cu balerini, sandale joase sau cu platformă. Dacă e răcoare afară, adaugă un bolero sau o jachetă din denim pe deasupra.
  • o pereche de blugi conici, mulați, care să-ți pună picioarele sexi în evidență. Poartă-i cu pantofi cu toc și o cămașă sau bluză din voal sus.
  • pantaloni daisy, din dantelă, asortați cu sacou simplu și pantofi cu toc – o altă alegere care va fi apreciată de partenerul tău. Vei părea seducătoare și sexy.